Norsktalande mediasäljare till Bryllupsmagasinet

Norsktalande mediasäljare till Bryllupsmagasinet

Dina Arbetsuppgifter
Som mediasäljare på Bryllupsmagasinet (Bridal Magazine Group SE) kommer du att bearbeta potentiella samarbetspartners mot den norska marknaden i bröllopsbranschen – aktörer inom allt från bröllopsklänningar till bröllopsresan.

Du är van att boka möten och du vet att det krävs hög telefon- och mötesaktivitet för att uppnå dina mål. Du kommer att överta en befintlig kundportfölj där du kommer fortsätta att utveckla dessa samarbetspartners. Bearbetning av potentiella kunder ingår också givetvis i uppdraget. Du är van att arbeta såväl självständigt som i samverkan med andra för att planera arbetet mot uppsatta mål. Dina språkkunskaper är högst relevanta för denna roll, vi ser att du är flytande på norska. Behärskar du andra språk så är det mycket meriterande, exempelvis svenska, engelska och danska.

Din Profil
Vi söker dig med några års säljerfarenhet som har vana av att arbeta med både nya och potentiella partners och har förmågan att förstå samarbetspartnerns behov för att leverera bästa lösningen inom marknadsföring. Vi ser gärna att du har kunskap inom digital försäljning, men vi fokuserar främst på dina personliga egenskaper.

Du har ett driv utöver det vanliga och motiveras av att göra affärer och att utvecklas i din karriär som säljare. Som person är du lojal, uthållig och resultatfokuserad. Du är utåtriktad och socialt aktiv, har lätt för att skapa och underhålla relationer såväl med dina samarbetspartners som med dina kollegor. Du talar flytande norska, har lätt för muntlig framställning och kan formulera dig skriftligt på ett professionellt sätt. Vana att arbeta med uppsökande försäljning är meriterande. Körkort erfordras.

Erbjudande
  • Ett utvecklande och stimulerande arbete i en kreativ bransch och miljö
  • Marknadsmässig grundlön, provision samt säljbonus
  • Placering i Uddevalla
  • Heltid
  • Tillträde enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Anders Wallgren
Telefon 0522681191
Email Mejla Anders Wallgren
Område Uddevalla
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.bryllupsmagasinet.no/
Sista ansökningsdag 5 dec 2020 (45 dagar kvar)