Redovisningsekonom / Redovisningskonsult / deltid

Redovisningsekonom / Redovisningskonsult / deltid

Har du erfarenhet av redovisning och vill arbeta i tät dialog med kunder? Lockas du av att arbeta på ett mindre kontor med resurserna hos ett stort bolag? Här erbjuds du en roll med stora utvecklingsmöjligheter.

Om företagetCrowe Sydrevisioner AB erbjuder kvalificerade tjänster inom redovisning, beskattning, lagstadgad revision och rådgivning. Kontoret i Uddevalla ingår i nätverket Crowe Sweden som i sin tur ingår i det internationella nätverket Crowe Global. Med mer än 140 självständiga företag verksamma i 560 kontor runt om i världen är Crowe Global en av världens största professionella revisionsorganisationer. Samarbetet inom Crowe Sweden skapar förutsättningar för kontoret i Uddevalla att både arbeta kundnära i en kunskapsbaserad miljö till att snabbt omvandlas till den stora revisionsbyrån med tillgång till specialistkompetens, både nationellt och internationellt. Kunderna i Uddevalla är mindre och medelstora företag och samarbetet präglas av täta dialoger. På Crowe Sydrevisioner AB arbetar fyra personer med redovisning, revision och rådgivning.

Detta är en hyrrekrytering, vilket innebär att du initialt får en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Crowe Sydrevisioner AB har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Omfattningen av tjänsten är mellan 50-60% och bestäms i samråd med dig.

ArbetsuppgifterSom redovisningskonsult arbetar du med redovisning mot små och medelstora företag. Du hjälper dina kunder med löpande bokföring och bokslut, där du även agerar rådgivande. Då du arbetar mot både nationella och internationella bolag kommer du att kommunicera på engelska med en del av dina kunder. Crowe Sydrevisioner AB står inför en digitaliseringsprocess där du hjälper till att säkerställa inskanning av dokument för att underlätta den aktuella övergången. Utöver redovisning och bokslut arbetar du även med beräkningar av löner för vissa av dina kunder. Som redovisningskonsult kommer du även att administrera GDPR-ärenden. Här arbetar du tillsammans med erfarna kollegor i en trivsam miljö. Du erbjuds en gedigen introduktion och möjlighet till vidareutbildning genom externa kurstillfällen. För den som vill bli auktoriserad redovisningskonsult finns goda möjligheter till detta.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Något års erfarenhet av redovisning
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Vi tror att du som söker är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard samt lägger stor vikt vid att leva upp till dessa. Du har förmågan att hålla och skapa struktur i ditt arbete samt prioriterar rätt saker. Vidare sätter du upp och följer angivna tidsramar. För att trivas i rollen tror vi att du kan arbeta utanför ramen av din arbetsbeskrivning och stödjer kollegor i de områden som behövs. Du trivs med ett högt tempo och kan anpassa dig efter situationer som dyker upp.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Crowe Sydrevisioner AB har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Crowe Sydrevisioner AB en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Uddevalla
Lön: Enligt överenskommelse

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Ekonom, ekonomi, redovisning, redovisningsekonom, excel, ekonomiassistent, kundreskontra, fakturering, bokföring, månadsbokslutheltid, momsdeklaration, skattedeklaration, lön, löner, tjänsteman, bokslut, GDPR, deltid, Uddevalla
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Administration
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.