Benders Sverige AB har sedan drygt ett år Prefab tillverkning i Uddevalla. Verksamheten befinner sig i en expansiv uppbyggnadsfas. Nu utökar vi vår affärsorganisation och söker ytterligare en projektledare. Har du erfarenhet och intresse från projektledning och samtidigt vill arbeta i en expansiv verksamhet, är det här arbetet för dig!

Rollen som projektledare

Som projektledare hos oss är du ytterst ansvarig och driver projektets alla ingående delar, såsom projektering, tillverkning och montage. Du arbetar under stor frihet mot uppsatta mål och rapporterar direkt till ansvarig affärschef. I din roll som projektledare representerar du projektet och möter externt kunder, leverantörer och konsulter men har även en internt viktig roll då du är den som samordnar projektets alla delar.

Din profil

Vi söker dig med några års erfarenhet inom projektledning från byggbranschen, gärna med en bakgrund inom stomentreprenad.

Du ska vara intresserad, engagerad och ta ansvar för det du gör. Du ser samband, drar logiska slutsatser och gör rimlighetsanalyser. Du vill vara med och driva samt utveckla vår verksamhet.

Som person ser vi att du är strukturerad, driven och lösningsorienterad. Du trivs med att träffa människor och har lätt för att skapa goda relationer genom ditt kommunikativa sätt, både inom och utom organisationen. Vi tror också att du är positiv, självgående och lyhörd för att kunna lyssna in kundens behov och driva vidare mot ett väl genomfört projekt.

Övrigt
Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter i ett familjeägt företag som är mycket expansivt och under ständig utveckling. Medarbetarna har ett stort engagemang och du kommer att arbeta i en grupp som präglas av en kamratlig och trivsam anda. Du har goda möjligheter att under eget ansvar påverka ditt arbete.

Anställningen är en heltidstjänst med placering i Uddevalla med framtida möjligheter i Göteborg.

Sista ansökningsdag är 2018-11-30. Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Frågor om tjänsten besvaras av Affärschef Martin Johansson 010-888 45 00

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.benders.se/
Sista ansökningsdag 30 nov (15 dagar kvar)