Benders Sverige AB har sedan drygt ett år Prefab tillverkning i Uddevalla. Verksamheten befinner sig i en expansiv uppbyggnadsfas. Nu utökar vi vår affärsorganisation och söker en kalkylingenjör. Har du erfarenhet och intresse från arbete med offerter och kalkylering och samtidigt vill arbeta i en expansiv verksamhet, är det här arbetet för dig!

Rollen som kalkylingenjör

Som kalkyingenjör hos oss erbjuder vi dig ett jobb med varierande arbetsuppgifter där du har stora möjligheter att själv vara med och påverka. Arbetet innebär framtagande av offert- och produktionskalkyler, anbuds- och offertunderlag samt ansvar för underhåll och utveckling av kalkylsystem.

Din profil

Den vi söker är byggnadsingenjör eller har annan byggteknisk utbildning och vi ser gärna att du har erfarenhet från byggbranschen eller liknande. Goda kunskaper i MS office/Excel är ett krav.

För att lyckas i rollen är du självgående. Du har hög servicekänsla och god samarbetsförmåga. Du är analytisk, noggrann och har en vilja att ta ansvar. Eftersom vi är i en expansiv fas är det självklart för dig att vilja vara med och driva, samt utveckla vår verksamhet.

Övrigt
Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter i ett familjeägt företag som är mycket expansivt och under ständig utveckling. Medarbetarna har ett stort engagemang och du kommer att arbeta i en grupp som präglas av en kamratlig och trivsam anda. Du har goda möjligheter att under eget ansvar påverka ditt arbete.

Anställningen är en heltidstjänst med placering i Uddevalla med framtida möjligheter i Göteborg.

Sista ansökningsdag är 2018-11-30. Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Frågor om tjänsten besvaras av Affärschef Martin Johansson 010-888 45 00

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.benders.se/
Sista ansökningsdag 30 nov (12 dagar kvar)