Drifttekniker El

Drifttekniker El

Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 1000 anställda och omsätter ca 2,5 miljarder per år.

Beskrivning
Till vår fastighetsavdelning i Uddevalla söker vi nu en drifttekniker El.

Benders fastighetsavdelning består idag av ca 35 personer som jobbar med ny och ombyggnader - fastighetsunderhåll - reparationer - i företagets anläggningar.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en drifttekniker El/Styr till fastighetsunderhåll med inriktning el till vår anläggning i Uddevalla. Som drifttekniker kommer du att arbeta med både akut och förebyggande underhåll i våra fastigheter men även på vår produktionsutrustning. Du kommer även att vara delaktig i projekt och ombyggnader. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i fastighetsövervakningssystem EBO eller liknande system.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik samt brinner för utveckling och problemlösning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Självständighet, egen initiativförmåga och ansvarstagande är viktiga egenskaper som krävs. Säkerhet, kvalitet, samt ordning och reda prioriteras högt i vår verksamhet.
Lämplig bakgrund är gymnasieutbildning med El-Automation inriktning eller tidigare erfarenhet.

Som person är du noggrann och flexibel samt trivs att arbeta i grupp. Du är en glad och positiv person som bidrar till gruppens goda stämning och resultat

B körkort är ett krav

Villkor
Tjänsten är på heltid med tillträde snarast eller efter överenskommelse. Frågor om tjänsten besvaras av fastighetschef i Uddevalla Thomas Karlsson på tel: 070-1687777

Sista ansökningsdag är 2021-03-14. Vi tillämpar löpande urval så Välkommen med din ansökan redan idag.

Som ett led i vårt systematiska säkerhetsarbete och för att säkerställa en säker arbetsmiljö, drogtestar vi alltid dig som kandidat innan anställningsavtal upprättas. Drogtest sker genom hårtest.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemanings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Benders Sverige AB
Hemsida https://www.benders.se/
Sista ansökningsdag 14 mars 2021 (16 dagar kvar)