Utbildningssamordnare

Utbildningssamordnare

Om tjänsten

Du ingår i ett team och ansvarar för att utveckla befintliga kundrelationer och arbetar med nykundsbearbetning. Genom en dialog tillser du att de kontinuerligt påminns om utbudet av utbildningar. Du kommer att få kunskap inom allt som rör utbildningarna och ansvarar för kommunikationen med kunder, instruktörer och leverantörer. I rollen är det viktigt att man håller en hög kvalitet och strävar alltid efter nöjda och återkommande kunder.

Din bakgrund

Vi söker dig som motiveras av att bygga långsiktiga relationer, är nyfiken och driven.
Din vilja och förmåga att utveckla goda relationer med tålamod och långsiktighet i fokus är det viktigaste för oss. Har du denna förmåga har du goda förutsättningar att göra ett riktigt bra jobb!

Din personlighet

Du är affärsmässig, systematisk, ansvarstagande och du trivs med telefonen som ditt huvudsakliga arbetsredskap.

Välkommen med din ansökan!

Denna rekrytering sker i samarbete med Bahusia.

Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer.
Läs mer om oss på www.bahusia.se

För mer information

Kontakta Visar Syla, 0522-44 02 45.
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Försäljning, Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Bahusia Personalförmedling AB
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kundföretaget är ett certifierat utbildningsföretag. Idag erbjuds utbildningar brett inom arbetsmiljö men även inom områden så som ledarskap, presentationsteknik etc.

De erbjuder stimulerande utbildnings- och utvecklingsmöjligheter till medarbetare och organisationer i hela Sverige. Kunden har ett starkt varumärke på marknaden och verksamheten kännetecknas av deras ledord; respekt och flexibilitet.

Till Uddevalla söker vi nu en säljande utbildningssamordnare.