Ställare / Operatör

Ställare / Operatör

Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer.
Läs mer om oss på https://bahusia.se

Om tjänsten

Nu söker vi en Ställare/Operatör åt en kund i Uddevalla-området.

Arbetet består i att producera plåtdetaljer i en automatpress, där du ansvarar över driften och produktionsprocessen mot uppsatta produktivitets och kvalitetsmål. Dessutom består arbetet av att ställa om, justera, felsöka och underhålla maskinerna under och efter drift. Arbetstiden är dagtid men skiftarbete kan förekomma.

Din erfarenhet

Du har en allmän verkstadskunskap, läser ritningar och arbetat med plåtbearbetning. Vi ser också gärna att du har teknisk utbildning och/eller likvärdig erfarenhet av verkstadsmekaniska arbeten, gärna med erfarenhet av arbete med pressverktyg. Du har goda datakunskaper, behärskar svenska och engelska och innehar B-körkort.

Din personlighet

Som person är du ansvarstagande, strukturerad, och serviceinriktad. Du har stort engagemang, agerar självständigt och är kommunikativ. Särskilt viktigt är att du är noggrann och kvalitetsmedveten.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

För mer information

Henrik Olsson, telefon 0733172651

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Bahusia Personalförmedling AB
Sista ansökningsdag 16 feb 2020 (19 dagar kvar)