Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer.
Läs mer om oss på https://bahusia.se

Om tjänsten

Nu söker vi en Operatör i Uddevalla-området.

Som Operatör har du blandade arbetsuppgifter, såsom att styra och övervaka driften, processen och produktkvaliteten, vilket innebär att du kan arbeta på olika arbetsstationer med varierande uppgifter. Arbetsuppgifterna omfattar allt från montering, packning och beredning till att ställa och optimera maskiner och verktyg, samt uppstart och övervakning av själva produktionsprocessen. Viktiga arbetsuppgifter är även skötsel och underhåll av maskiner och kringutrustning.

Din erfarenhet

Du som söker har ett tekniskt intresse, gillar att arbeta praktiskt och att använda kroppen och bör gärna ha god fysisk förmåga då du ofta står upp och jobbar under dagarna. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidigare arbete inom produktions- och tillverkningsindustrin. Vidare ser vi att du förstår och läser arbetsinstruktioner obehindrat. Truckkort med erfarenhet är meriterande.

Din personlighet

Då arbetet sker i en miljö som ställer hårda krav på säkerhet, miljö och noggrannhet ser vi gärna att du är en kvalitetsmedveten, lösningsfokuserad, pålitlig och driven person. Du trivs med att arbeta praktiskt och gillar att ta för dig samt att du har en positiv inställning och uppskattar att arbeta både i grupp och enskilt.

För mer information

Henrik Olsson, telefon 031-762 53 51

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Bahusia Personalförmedling AB
Sista ansökningsdag 16 feb 2020 (21 dagar kvar)