Arbetande förman

Arbetande förman

Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer.
Läs mer om oss på www.bahusia.se

Om tjänsten

Du kommer huvudsakligen arbeta med tillverkning i CNC-maskiner. Du kommer att rigga och programmera i maskinerna. Den vanligaste tillverkningen är enstycks- och mindre serietillverkning. I tjänsten ingår även att leda samt fördela arbetet på verkstaden, samtidigt som man själv ingår i arbetsteamet. Tjänsten är på heltid, tillsvidare. Arbetet är förlagt på dagtid.

Din bakgrund

Du har skärtekniska kunskaper och erfarenhet av verktygsinställning. Har du erfarenhet av både fräsning och svarvning är detta mycket meriterande. Du har kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik och innehar B-körkort. Tidigare erfarenhet av att leda projekt ser vi som positivt.

Din personlighet

Vi ser att du är en strukturerad individ med ett driv och framåtanda. Du är lösningsfokuserad och letar ständigt efter förbättringar. Vidare tror vi att du kontinuerligt drivs av nya tankar och idéer samt har en förmåga att leda individer.

För mer information

Kontakta Visar Syla, 0522-44 02 45

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (6 dagar kvar)