Tekniker inom tele och säkerhet sökes till Assemblin El Uddevalla

Tekniker inom tele och säkerhet sökes till Assemblin El Uddevalla

Tekniker sökes

Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig. Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget. Assemblin El i Uddevalla söker tekniker med inriktning tele och säkerhet. Arbetet innebär både service och driftsättning av tele- och säkerhetsanläggningar i Uddevalla med omnejd.

Din bakgrund

Vi ser att du har flera års erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Du är trygg och lugn som person och gillar att installera samt är tekniskt intresserad. Du rapporterar till projektledaren. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp med kollegor eller andra yrkesverksamma på en arbetsplats. Är du den vi söker?

Information och ansökan

Är detta din nästa utmaning? Välkommen med att registrera din ansökan via länken nedan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 2019-10-31. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta Anders Härling på nummer 010 472 47 55 eller e-post anders.harling@assemblin.se.
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Assemblin El AB
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (17 dagar kvar)