Revisorsassistent till Hagsgård Revision AB

Revisorsassistent till Hagsgård Revision AB

Vill du arbeta på en mindre revisionsbyrå med korta beslutsvägar? Hagsgård Revision AB startades 2011 och är den personliga revisionsbyrån med en gedigen erfarenhet inom branschen. Förtroendefulla relationer och kvalitet är några av de värderingar som genomsyrar företaget.

Om tjänsten
Som revisorsassistent hos Hagsgård Revision AB kommer du att medverka i delar av revisionsprocessen, du kommer att dokumentera i programmet samt arbeta och etablera goda kundrelationer. Arbetstiderna är förlagda under kontorstider med viss möjlighet till flex. Frihet under eget ansvar är något som genomsyrar ledarskapet i organisationen, detta ställer krav på den egna förmågan att kunna planera och strukturera upp sitt arbete. I rollen som revisorsassistent kommer du att arbeta i byråns revisionsteam. I din roll som revisorsassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innebära:
  • Arbeta med delar i revisionsprocessen
  • Dokumentation i programmet
  • Kundsamarbete och kontakt med redovisningsbyråer
Hagsgård Revision AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Om dig
Vi söker dig som har minst en kandidatexamen inom ekonomi. Du bör ha några års erfarenhet av byråarbete och kunskap om revisionsprogram. Vi ser gärna att du har som målsättning att i framtiden ta steget till att bli auktoriserad revisor. Du bör också ha arbetslivserfarenhet från arbete med redovisning. För att passa i denna roll bör du vara en social och ödmjuk person som har en strävan om att utvecklas i din yrkesroll. Kunskaper inom Officepaket är ett krav och vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat i Wolters Kluwer.

Arbetet som revisorsassistent ställer krav på noggrannhet och god planering samt prioritering då du arbetar efter många deadlines. Arbetsbelastningen varierar över tid och arbetet kräver att du är beredd att arbeta övertid under våren. För att lyckas i denna roll är det av yttersta vikt att förstå helheten och arbeta med kunden i fokus, det är därför viktigt att även du värdesätter dessa värderingar.

Viktigt för tjänsten är:
  • Minst en kandidatexamen inom ekonomi
  • Erfarenhet av redovisningsarbete
  • Några års erfarenhet av byråarbete och kunskap om revisionsprogram
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • B-körkort
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet!

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Josefine Ågren via josefine.agren@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Revisorsassistent, Ekonomi, redovisning, Uddevalla, Hagsgård Revision, Adecco
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Ekonomi, Revision, Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 19 jan 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.