Orderadministratör till globalt & innovativt företag i Munkedal!

Orderadministratör till globalt & innovativt företag i Munkedal!

Letar du efter sommarjobb? Är du noggrann och ordningsam, har goda datakunskaper, och kanske t.o.m. jobbat i SAP? Då har vi på Adecco tjänsten för dig!

Om Tjänsten
Vårt kundföretag är ett globalt och innovativt företag som skapar revolutionerande produkter.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Plocka ordar och lagerpåfyllningar, posta ut artiklar i SAP och printar fraktsedlar i Pacsoft online och UPS online.
  • Packa upp och inleverera artiklar i SAP dagligen.
  • Hålla ordning och reda på lagret.
  • Beställa förbrukningsmaterial, fästen m.m.
  • Hanterar och uppdatera hyresutrustning.
Om dig
Vi söker en person som trivs med att arbeta i ett högt tempo, som värdesätter noggrannhet och har hög fokus på kvalité och effektivitet. En driven och engagerad person som gillar att jobba emot uppsatta mål, och lära sig nya arbetsuppgifter.

Om anställningen
Tjänsten som orderadministratör är ett konsultuppdrag med tillsättning den omgående och pågår tom 2019-08-31, med chans till förlängning. Dagtid måndag-fredag kl.8:00-16:30. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

För att ansöka till tjänsten är det en förutsättning att du kan arbeta hela sommaren!

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Therese Hedén på therese.heden@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 21 apr 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.