Norsktalande sommarvikarier inom kundtjänst till Sana Pharma

Norsktalande sommarvikarier inom kundtjänst till Sana Pharma

Vill du ha ett meriterande sommarjobb där du kombinerar kundkontakt med administration? Pratar du norska, brinner för service och tycker om att hjälpa andra? Då ska du söka tjänsten som sommarvikarie inom kundtjänst till Sana Pharma i Uddevalla.

Om tjänsten
Som sommarvikarie kommer du att bemanna Sana Pharmas kundservice under semesterperioden under sommarmånaderna. Du kommer framförallt att hantera inkommande samtal och mail. Vid behov kan du även komma att stötta upp i förtagets lagerverksamhet och även vara behjälplig i andra arbetsuppgifter. Mycket av arbetet sker i olika datorsystem och du kommer främst att arbeta med telefon som arbetsredskap. Under anställningens första vecka kommer du få en upplärning ibland annat datorsystem, kundhantering mm.

I din roll som sommarvikarie kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Hantera inkommande samtal och mail
  • Löpande administration
  • Vara behjälplig i övriga delar av verksamheten
Om dig
Vi söker nu dig som kan arbeta under hela semesterperioden, med start i slutet av juni fram till och med mitten av augusti. Språkmässigt ska du ha mycket goda kunskaper norska. Du ska ha god datorvana och har lätt för att ta till dig rutiner. Har du tidigare arbetat med kundservice och har telefonvana är detta ett stort plus.
Vidare ser vi att du som person är pålitlig och kan inge förtroende mot kunderna. Då det kan förekomma olika arbetsuppgifter är det viktigt att du är flexibel och är beredd att ta till dig både enklare och mer komplexa arbetsuppgifter.

Viktigt för tjänsten är:
  • Kunna arbeta under sommarperioden
  • Datorvana
  • Flytande norska
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som sommarvikarie inom kundtjänst är ett konsultuppdrag med tillsättning i slutet av juni. Uppdraget är tänkt att löpa till mitten av augusti. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start i juni men rekryteringsarbetet sker löpande så ansök redan idag. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 24 mars (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.