Norsktalande Supportmedarbetare till Hogia

Norsktalande Supportmedarbetare till Hogia

Har du tidigare erfarenhet från administration och kundsupport och är redo för nästa steg i karriären? Söker du ett jobb där du får möjlighet till att utvecklas i din roll och får ta mycket eget ansvar? Har du dessutom erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter?
Då är tjänsten som Supportmedarbetare hos Hogia något för dig!

Om Tjänsten
Hogia-gruppen består av 27 bolag i Norden och Storbritannien med sammanlagt 600 medarbetare. Med programvaror som gemensam nämnare bedriver Hogia-gruppen i dag verksamhet inom tre områden: ekonomi- och affärssystem, personaladministrativa system och transportsystem. Hogia utökar och söker en säljande norsktalande supportmedarbetare till ett av huvudkontoret i Stenungsund. Att arbeta som supportmedarbetare kräver att du har ett driv och tycker det är kul med kundkontakt och försäljning. Du kommer att ha kontakt med kunder varje dag via telefon och mail. Du möter människor även internt för att samarbeta och driva arbetet framåt. Utvecklingspotentialen hos Hogias medarbetare är bred och du kommer bl.a att få:
  • En gedigen introduktion till alla interna administrativa system
  • Utbildning av norska regler, av produkten Hogia Lön och Teknisk kunskap
  • Interna säljutbildningar
  • Hogia är mycket måna om att medarbetare skall kunna se en långsiktighet hos dom, därför kommer du i denna roll få en gedigen plan och möjlighet till stort ansvar på sikt!
Vi är måna över våra medarbetare och erbjuder dig en bra komptensbaserad lön.
Tjänsten är 6 månaders provanställning via Adecco som sedan kommer att gå över till en fast anställning inom Hogia.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från arbete med försäljning, kundservice och/eller administration. Vidare behärskar du norska och svenska i tal och skrift samt har en god systemvana och tekniskt intresse. Det här är ett jobb för dig som är social, serviceminded och ansvarstagande. För att trivas i denna roll är du dessutom driven, orädd och kommer med nya idéer för att utveckla arbetet och företaget.

Viktigt för tjänsten:

- Norska och svenska i tal och skrift

Om anställningen
Tjänsten är 6 månaders provanställning via Adecco som sedan kommer att gå över till en fast anställning inom Hogia.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas så fort som möjligt och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Hogia har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Isabell Josefsson på isabell.josefsson@adecco.se

Välkommen in med din ansökan!

Sökord:
Kundtjänst, norska, administratör, Stenungsund, kundservice, support, Göteborg, Norge, medarbetare, Adecco
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 20 aug (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.