Maskinoperatör till Orkla i Kungshamn

Maskinoperatör till Orkla i Kungshamn

Är du ute efter ett praktiskt jobb med högt tempo och glada kollegor? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker vi dig som vill jobba som livsmedelsoperatör på Orkla Foods Sverige i Kungshamn start 13 augusti - 21 december.

Om arbetet

Vår kund Orkla Foods Sverige producerar produkter under varumärkena Abba, Kalles, Grebbestads, Abba Middagsklart, Svennes och Ejderns och är en av Sveriges ledande livsmedelskedjor.

Som livsmedelsoperatör är dina arbetsuppgifter att medverka i arbetet inom Hälsa Miljö och Säkerhet. Du är ansvarig för vissa kvalitetskontroller och processövervakning. Du ska också medverka till att produktion utförs enligt gällande rutiner och regelverk. Vissa manuella arbetsuppgifter förekommer. Produktionslokalen håller höga hygienkrav.

Här kommer du att ingå i ett härligt team av andra drivna kollegor. Ni tar tillsammans stort ansvar i att se till att snabbt och noggrant leverera hög kvalitet. Detta är en heltidstjänst där du kommer att jobba 2 skift. Tjänsten 13 augusti - 21 december.

Du kommer att vara anställd av Adecco och bli uthyrd till Orkla Foods Sverige AB.

Om dig
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har:
  • Fullständiga gymnasiebetyg
  • God fysik, då du kommer gå och stå större delen av dagen
  • Goda kunskaper i svenska, både tal och i skrift, och har inga problem att följa och förstå instruktioner
  • Kunna arbeta 2-skift
  • Körkort och tillgång till bil
Erfarenhet från livsmedelsindustrin är meriterande.

Vilka personliga egenskaper är viktiga som livsmedeloperatör?
Som person ser vi att du är samarbetsvillig och är strukturerad i ditt arbete. Du samarbetar väl med dina kollegor och du klarar av ett arbete i högt tempo i en kyld miljö. Du har en hög närvaro och bra arbetsmoral.

Om anställningen
Tjänsten som maskinoperatör är ett konsultuppdrag med tillsättning 13 augusti - 21 december.

Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Therese Hedén therese.heden@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 1 sept (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.