Logistikkoordinator till bolag inom kemiindustrin i Stenungsund!

Om jobbet

Har du goda kunskaper inom logistik och transportflöden? Har du en god kommunikativ förmåga med erfarenhet av att kommunicera med kunder och leverantörer? Adecco söker nu dig som vill arbeta som Logistikkoordinator hos vårt kundföretag som är verksamma inom kemiindustrin i Stenungsund!

Om tjänsten
Som Logistikkoordinator kommer du att arbeta i ett mindre team som ansvarar för planeringsarbetet kring orderhantering. Du avropar material, koordinerar transporter och leveranser samt bokar transporter både för verksamheten som för kunds räkning.

Du ansvara för att hantera interna säljprocesser vilket inkluderar att:
  • uppdatera planeringsprognoser
  • samordna försäljning och fakturering mot kund
  • koordinera transporter
Du kommer även att ansvara för beställning av material, utifrån produktionsplanering, och bevakning av leveranserna. Detta innefattar att:
  • uppdatera avropen efter förändringar i produktionen
  • säkerställa att inventering och lagerhållning följer fastställda policys och rutiner
Vidare kommer du att ansvara för kommunikation mot både kund och leverantörer kring frågor om transport- och leveransprocesserna. Du kommer också att ansvara för att fraktdokumenten alltid är en del av leveransdokumentationen. Som Logistikkoordinator kommer du även att delta i förbättringsarbeten.

Om dig
Du har en eftergymnasialutbildning med inriktning mot logistik och transporter, eller likvärdigt. Vidare har du ett par års erfarenhet av att arbetat med logistikflöden och du har med fördel kunskap om ADR samt hanterat farligt gods. Du har också en god ekonomiskförståelse ur ett företagsperspektiv. Vidare så behärskar du det svenska språket obehindrat i tal samt skrift och då du kommer att arbeta i en internationell miljö så hanterar du även det engelska språket obehindrat.

Som person är du en lagspelare, du är lyhörd och flexibel i ditt arbetssätt. Vidare har du en god kommunikativ förmåga och social kompetens. I ditt arbetssätt är du strukturerad och ordningsam med en god förståelse för kvalitativt arbete. Du har också en god analytisk- och planeringsförmåga.

Viktigt för tjänsten är:
  • Eftergymnasial utbildning inom logistik
  • Erfarenhet av att arbeta med transport-/logistikprocesser
  • Hanterar svenska och engelska språket obehindrat
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som Logistikkoordinator är ett konsultuppdrag med start i augusti. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Uppdraget förväntas pågå fram till årsskiftet. Arbetstiderna är förlagda till kontorstider, måndag-fredag.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Caroline Carlsson på 031-725 45 39.

Vid frågor angående registrering på hemsidan är du välkommen att kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Uddevalla
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Logistik
Kontakt

Ring Caroline Carlsson, 031-725 45 39

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.