Industriarbetare till Ljungkile

Industriarbetare till Ljungkile

Är du en flexibel och snabblärd medarbetare som har erfarenhet utav industriarbete? Har du truckkort A+B samt erfarenhet från truckkörning? Då kan vi på Adecco ha jobbet för dig!

Hur ser din arbetsdag ut?
Företaget utvecklar och tillverkar mineralbaserade produkter för byggindustrin. I sortimentet finns produkter för golvavjämning, fasadputsning, murning, gjutning, betongrenovering och restaureringsbruk för kulturbyggnader.

Man arbetar i tre olika stationer; spackel, torrbruk och ytputs. Du kommer få en upplärningsperiod där du lär dig en station ordentligt till att börja med. I takt med att dina kunskaper ökar kommer dina arbetsuppgifter utökas till att gälla även de övriga stationerna.

Truckkörning ingår i arbetet och då främst motviktstruck. På arbetsplatsen används även hjullastare i den dagliga driften, så det är ett önskemål att du har hjullastarkort.

Arbetstiderna är förlagda till vardagar, dagtid 07:00-16:00, men under högsäsong kan skiftarbete förekomma.

Vem trivs här?
Du som har truckkort A+B samt erfarenhet av truckkörning kommer ha en god grund att stå på. Har du dessutom datavana från tidigare arbete och kan tänka dig att eventuellt jobba skift ska du inte tveka att söka! Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från byggnadsindustri och/eller produktion inom torrbruk och spackel. Då hjullastare används på arbetsplatsen är det även meriterande om du har C2 kort.

Som person är du klipsk, snabblärd och flexibel. Du är en riktig lagspelare och får snabbt bra kontakt med nya kollegor.

Ett krav för tjänsten är truckkort A1-A4 + B1-B2 samt god svenska i tal och skrift.

Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt! Finns goda chanser av övertag av kund.

Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta ansvarig rekryterare på therese.heden@adecco.se

Välkommen att söka!
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 10 feb (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.