Erfaren redovisningskonsult till JDG Revision AB

Erfaren redovisningskonsult till JDG Revision AB

Detta är chansen för dig som är en erfaren redovisningskonsult och som vill hitta nya utmaningar. För dig som tycker att arbetsmiljö och kollegor är viktigt. Jag har fått äran att söka efter JDG:s nästa engagerade, flexibla och nytänkande redovisningskonsult.

Jag har sedan innan fått rekrytera till dem och OJ vad deras nya medarbetare trivs hos dem!

Om tjänsten
Som erfaren redovisningskonsult hos JDG kommer du i första hand att arbeta med bokslut, inkomstdeklarationer och rådgivning, i nära samarbete med deras redovisningsteam.
Jag söker nu dig som har ett personligt engagemang och vill vara en del utav ett öppet klimat där flexibilitet och nytänkande uppskattas. På JDG eftersträvas ett smart och modernt arbetssätt, hela tiden med kundens värdefulla tid i åtanke.

JDG är en fullservicebyrå som sköter allt från bokföring till reviderad årsredovisning. Byrån har kontor på Torp i Uddevalla och på kajen i Kungshamn. Man blir stationerad där man bor närmast. Tjänsten är förlagd på heltid.

För JDG är kulturen på företaget viktig och de fokuserar på teamkänsla och effektivitet genom tydliga deadlines och mål, allt för att erbjuda en rolig arbetsplats utan de traditionella stressiga arbetstopparna i branschen. Tillsammans med Panalitix och Visma har JDG lyckats - de kan nu välkomna dig till en byrå utan momsstress eller vårsäsong, jobbar lika mycket året runt efter deras egna deadlines. Läs gärna mer om Panalitix på https://vismaspcs.se/affarsutveckla

Jag som rekryterare har inte hört någon annan kund som arbetar med Panalitix och har detta fokus sedan innan. De är en härlig, glad stämning där de tycker om att göra saker tillsammans och fira resultat.

I din roll som erfaren redovisningskonsult kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Uppdragsanvarig för bokslutsuppdraget, vilket innebär att arbeta med bokslutsarbete, inkomstdeklarationer samt rådgivning inom området.
  • Som erfaren redovisningskonsult vara en klippa kunskapsmässigt mot resten av teamet.
För rätt person finns också möjligheter att vara Kundansvarig, vilket medför helhetsansvar för kunduppdraget både avseende bemanning, affärsmässighet och relationen med kunden.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer erbjudas en anställning direkt hos JDG. Adecco sköter rekryteringen och alla frågor och ansökningar besvaras och behandlas således av mig Therese Hedén på Adecco.

Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Om dig
JDG söker dig som har en ekonomisk utbildning från Högskola eller Universitet på relevant nivå och/eller flera års erfarenhet som redovisningskonsult. Det är ett stort plus om du har tidigare erfarenhet av kvalificerad rådgivning.

Vidare ser JDG att du är en självgående, utvecklingsbar och har en förmåga att etablera förtroendefulla relationer. Du är strukturerad och uppskattar ordning och reda. För att du ska trivas är det viktigt att du är utåtriktad, har lätt för att samarbeta och besitter en god kommunikativ förmåga. Andra egenskaper som JDG värdesätter är goda datorkunskaper och att du trivs med att arbeta med digitala verktyg.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Therese Hedén via therese.heden@adecco.se eller via tel. 073 684 77 03. Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

När du kommer in på deras kontor så kommer du fastna för deras miljö, ödmjukhet och välkomnande. Ta chansen och sök redan idag!

Sökord

Redovisningskonsult, redovisningsekonom, Kungshamn, Uddevalla, JDG, Revision, Redovisning, Adecco
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.