Teknisk supportmedarbetare till Garmin!

Teknisk supportmedarbetare till Garmin!

Garmin skapar kundunika systemlösningar till allt ifrån småbåtar till lyxyachter och färdtjänstfordon till enorma husbilar i toppklass - världen över. Garmin ser varje dag som en möjlighet till förnyelse och nya upplevelser. Vill du vara med på resan? Nu söker vi för Garmins räkning en medarbetare som ska arbeta med logisk programmering av system! Här blir du en del av ett spännande företag och ett glatt team på 5 personer som längtar efter en till kollega.

Information om uppdraget

Garmin Sweden Technologies är ett utvecklingsföretag inom Garmin. Deras marknadsledande produktfamilj EmpirBus Digital Switching utgör den elektriska ryggraden i moderna fordon- och marininstallationer, där de binder samman den totala kundupplevelsen.

Fokus är integrerade system där enheter som luftkonditionering, multimediasystem, belysning, pumpar, navigationsutrustning, etc. byggs ihop till ett integrerat system - styrt och övervakat från en och samma display. Garmins produkter kännetecknas av flexibilitet och möjligheter för kunder att skapa unika lösningar, både vad gäller funktion och utseende.

Totalt består kontoret av 19 kollegor som tillsammans ser möjligheter att utveckla produkter och tjänster. Kreativitet är det Garmin värdesätter mest av allt. Garmins sätt att vara präglas av frihet och balans mellan arbete och livet i övrigt.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Garmin.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare på Garmin blir du viktig och betydelsefull samtidigt som du ges möjlighet att vara dig själv och utvecklas i en miljö där initiativ och egna idéer uppmuntras.

Rollen innebär att du jobbar med kundspecifika projekt där du följer projektets alla olika faser ifrån kravspecifikation till färdigt system. Utifrån kundens krav och önskemål programmeras systemet och testas av innan det skickas vidare till kund. Utöver kundprojekt kommer du också jobba med support samt agera tekniskt stöd för Garmins kunder.

Du kommer bland annat att arbeta med
  • Planering och konfigurering av kundspecifika system till både båtar och husbilar.
  • Skapa kundunika användarinterface.
  • Koppla upp och testa av system innan leverans.
  • Teknisk support.
Vi söker dig som
  • Avslutad gymnasialutbildning, gärna en teknisk linje.
  • God datorvana.
  • Har stort intresse och förståelse för ellära.
  • Är flytande i svenska och engelska och har god förmåga att formulera dig i tal och skrift.
Det är starkt meriterande om du
  • Har tidigare erfarenhet av teknisk support.
  • Har erfarenhet från elektriska installationer i båtar, eller fordon.
För att vara ett bra stöd för Garmins kunder krävs det att du dels har ett intresse för teknologin, dels en god förståelse för ellära då detta är grundläggande i ditt arbete. Som person ser vi att du har en stark drivkraft och vilja i ditt arbete. Då du kommer styra ditt eget arbete värdesätter vi att du har en god planeringsförmåga och kan avsluta dina projekt inom avsatt tid. Du ska känna dig bekväm med att arbeta i nära samarbete med både kunder och kollegor.

Övrig information

Startdatum: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Plats: Uddevalla

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Garmin