Resande Servicetekniker till byggbranschen!

Resande Servicetekniker till byggbranschen!

Har du kunskaper av stora maskiner och utförande av elektronisk och hydraulisk felsökning? Trivs du i en resande tjänst där du får arbeta med pålningsmaskiner och skapa värde för den växande byggindustrin i Norden? För dig som söker en långsiktig anställning finns nu möjligheten att arbeta som Servicetekniker i ett mindre team hos Junttan i Göteborg!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Junttans räkning en Servicetekniker till det nyligen öppnade servicecentret i Göteborg. Junttan, som är grundat i Finland, specialiserar sig på design, tillverkning, marknadsföring och service av hydraulisk pålningsutrustning för grundläggning. Genom att arbeta nära grundläggningsföretag och geo-ingenjörer har Junttan aktivt utvecklat nya produkter och tagit hela industrin i sitt segment framåt. I dag har företaget kunder i mer än 40 länder runt om i världen där Junttans pålmaskiner kännetecknas för sin höga kvalitet, pålitlighet och effektivitet. Med ca 200 medarbetare riktar man stort fokus på tillväxt genom ständig utveckling och feedback från kunderna. Merparten av medarbetarna är placerade på fabriken, norr om Helsingfors i Finland, där tillverkningen sker.

Junttan lägger stor vikt vid eftermarknad där ambitionen är att vara nära kunderna och erbjuda bästa möjliga service. Därför han man sedan 1 år tillbaka öppnat sitt senaste servicecenter i Gunnilse, Göteborg, för att i huvudsak arbeta med service och reservdelsförsäljning till kundområdet som täcker Sverige, Norge och Danmark.

Här kan du se en utav Junttans pålmaskiner!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Junttan.

Arbetsuppgifter

På Junttan ansluter du dig till ett litet och härligt team som består av 4 Servicetekniker i Peter, Ole, Simon och Finn samt Morgan som är Servicechef. Eftersom teamet är familjärt och stöttande kommer du känna dig delaktig och involverad från första stund, i jämförelse med ett stort bolag där du kan känna dig som fisken i havet. Tjänsten är perfekt för dig som trivs med att arbeta hands-on i kombination med att få resa och besöka nya miljöer och kunder ute på site. Dessutom kan du utgå ifrån din egen hemort då resor förekommer i Sverige, Norge och Danmark.

Som Servicetekniker kommer du inledningsvis följa med nuvarande Servicetekniker ut på servicearbeten för att få en introduktion till pålmaskinerna och arbetsmetoder. När du blivit självgående kommer du i första hand få arbeta mot kunderna i Junttans huvudområde med service av tunga anläggningsmaskiner för att sedan dokumentera det i servicerapporter. Du kommer att resa i tjänst, med tillgång till tjänstebil, till allt från akuta haverier till planerade servicearbeten runt om i Sverige då maskinerna oftast servas på plats hos kunderna.

Vi söker dig som
 • Kunskap och arbetslivserfarenhet i elektrisk och hydraulisk felsökning
 • Erfarenhet av att arbeta med tunga maskiner
 • Du ser positivt på att arbetet mestadels utförs ute på fält och kan ha cirka 100 resdagar/år.
 • Har B-körkort
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska för att kommunicera med Junttans kunder
Som person är du problemlösande, du är nyfiken på nya saker och att förstå dem. Du är strukturerad och ordningsam i ditt arbete för att säkerställa att du inte missar viktiga detaljer som kan bli förödande för dina kunder. Eftersom teamet är litet där du som servicetekniker oftast reser på egen hand är det viktigt att du är självgående och stimuleras av att ha eget ansvar och driva ditt arbete framåt enligt tidsplaner. Då Junttan har stort fokus på att komma närmare sina kunder är det av stor vikt att du är relationsskapande för att agera ambassadör för ditt företag samtidigt som du tycker om att överträffa förväntningar från andra.

Övrig information
 • START: Enligt överenskommelse
 • OMFATTNING: Heltid, tillsvidare
 • ARBETSTIDER: Kontorstider med flex
 • LÖN: Fast lön, enligt överenskommelse
 • PLACERING: Du kan utgå ifrån din egen hemort
 • KONTAKT: Recruitment Consultant, Hesam Kangarlou, 031 381 57 43 eller rekryteringsteamet, recruitmentgothenburg@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Junttans önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgotheburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Junttan!