Redovisningsansvarig till A. Olsson Grund & Betong

Redovisningsansvarig till A. Olsson Grund & Betong

Har du bred erfarenhet av att arbeta med ekonomi och söker en flexibel tjänst med mycket ansvar? Vill du arbeta i en lantlig, havnära miljö med hundar och hästar på gården? Då är det dig vi söker! A.Olsson Grund & Betong söker nu en redovisningsansvarig. Vi välkomnar din ansökan redan idag då vi använder löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en redovisningsansvarig till A. Olsson Grund & Betong i Uddevalla.

A Olsson Grund & Betong är ett av de större företagen inom betong och anläggning inom Västra Götaland. De är en heltäckande mark, grund, betong och stomentreprenör. Kontoret är beläget på deras gård utanför Uddevalla och ligger havsnära med fina vyer. Du kommer att få eget eget rum och sitta nära delägarna. På gården finns även djur så som hästar och hundar, vilket vi ser att du gärna trivs bra med.

Som redovisningsansvarig kommer du att självständigt ansvara för bolagets ekonomi och få välja hur du lägger upp ditt arbete. Du kommer att rapportera direkt till Anders som är en av bolagets delägare men kommer även att arbeta nära Pernilla som ansvarar för HR och vissa ekonomiuppgifter. Det är högt i tak på arbetsplatsen och det är en väldigt god stämning medarbetarna emellan.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos A. Olsson Grund & Betong

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du ha ett helhetsansvar över bolagets ekonomi och förväntas svara på alla ekonomiska frågor. Du kommer att arbeta med reskontra och löpande bokföring. Rollen innebär nära kontakt med dina kollegor.

Du kommer till exempel att hantera:
 • Avstämningar
 • Löpande bokföring
 • Månadsbokslut
 • Skatt och moms
 • Årsredovisningar
Vi söker dig som
 • Har flerårig arbetslivserfarenhet inom ekonomi och en god förståelse för den ekonomiska helheten i bolag
 • Har eftergymnasial utbildning inom ekonomi
 • Innehar B-körkort
 • Kan uttrycka dig obehindrat både muntligt och skriftligt på både svenska och engelska då båda språken används dagligen
Det är meriterande om du:
 • Har arbetat i en liknande roll i ett mindre bolag
 • Har arbetat i Visma
Som person är du trygg både i dig själv och i dina arbetsuppgifter. Du hjälper gärna dina kollegor och tar hjälp själv när det behövs. Utöver detta är du med fördel strukturerad och kommer gärna med egna initiativ. Du föredrar även om en arbetsplats har raka rör i kommunikationen. Stämmer detta in på dig? Då vill jag gärna träffa dig för en intervju!

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Uddevalla
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och A.Olsson Grund & betongs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

A. Olsson Grund & Betong AB är ett av de större företagen inom betong och anläggning inom Västra Götaland, en heltäckande mark, grund, betong och stomentreprenör. De är verksamma under stora delar av Sverige, men de flesta entreprenader är inom ett område av Göteborg, Strömstad och Skövde.

Företaget har under senare år utvecklas från att göra mindre betong- och anläggningsjobb till att vara konkurrenskraftiga även vid större byggen, såsom industrier, skolor, höghus och anläggningar. Företaget startades av Anders Olsson Grytfors 2002 och har sedan 2012 två stycken delägare; Anders Olsson Grytfors och Johan Ejdbring.

Företaget består av ca 70 anställda med kompetens inom mark, betong, stomme, husgrunder, betonggolv, anläggning och murning.