GIS-ingenjör med intresse för stadsutveckling

GIS-ingenjör med intresse för stadsutveckling

Är du i början av din karriär och vill arbeta med GIS? Har du en högskoleutbildning inom området och vill vara med och utveckla och bidra till en hållbar stadsutveckling? Är du dessutom engagerad, initiativtagande och trivs med att arbeta i team? Sök då tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en GIS-ingenjör. Vår kund är en förvaltning i Uddevalla som du smidigt pendlar till med tåg från Göteborg. Då samhället växer stadigt står de inför en rad spännande utmaningar inom samhällsbyggnation och söker nu en engagerad medarbetare som vill vara en del av verksamhetens Samhällsbyggnadsförvaltning.

Som medarbetare på Samhällsbyggnadsförvaltningens Planeringsavdelning hamnar du mitt i händelsernas centrum. Du kommer att ingå i GIS- och Geodatagruppen som är en del av enheten Process-och GIS-utveckling. Planarkitekter, mark-och exploateringsingenjörer, projektledare, utredare, koordinatorer, rådgivare och GIS- ingenjörer blir dina närmaste kollegor inom Planeringsavdelningen.

Just nu pågår flera spännande stadsutvecklingsprojekt där GIS- och geodatagruppen är involverad. Exempel på sådana projekt är omvandling av ett industriområde, upprustning av centrumkärnan och planering inför en kajpromenad som också kommer att skydda från översvämningar.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till oktober 2019. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som GIS-ingenjör är du en mycket viktig kugge i hela samhällsbyggnadsprocessen, från att leverera geografisk information i tidiga planeringsstadier till att skapa smarta visuella lösningar och kommunikativa kartprodukter till invånare och den interna verksamheten. Arbetet är i projektform och du kommer att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor, till din hjälp kommer du framförallt använda dig av verktygen ArcGis, QGis och FME.

Du kommer till exempel att:
 • Uppdatera och ajourhålla databaser
 • Bearbeta, leverera och visualisera geodata
 • Vara en resurs i projekt
 • Ge support till användare
Tjänsten passar dig som är i början av din karriär och vill utvecklas som GIS-ingenjör inom samhällsbyggnad.

Vi söker dig som
 • Har en 3 årig högskoleutbildning eller motsvarande inom GIS/GIT, geodata eller liknande, alternativt erfarenhet som vi bedömer som likvärdig
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Det är meriterande om du har kunskap inom:
 • Systemutveckling
 • Programmering i exempelvis javascript eller C#
 • FME
 • 3D-modellering
 • Geoserver, Open Layers och PostGIS databaser
 • ArcGIS och ArcGIS databaser.
Som person är du engagerad och har förmågan att arbeta självgående och ta egna initiativ. Du är noggrann och tar ansvar över dina arbetsuppgifter och har en god struktur i ditt arbetssätt. Vi ser även att du gillar att lösa problem och att samarbeta med andra.

Övrig information
 • Start: December 2018
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Uddevalla
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork