3D-artist till Tenstar Simulation

3D-artist till Tenstar Simulation

Tillsammans med Tenstar Simulation letar vi efter deras nästa 3D-stjärna. Vi tror att detta är en person som går igång på att få kombinera sina ingenjörskvalitéer med den kreativitet och lekfullhet som finns i spelutveckling. Tenstar simulation är ett företag som drivs av stor framåtanda och nytänk, där modern elektronik och hårdvara (så som VR-teknik) används för att alltid ligga i branschens yttersta framkant. Vill du arbeta med morgondagens häftigaste simulationsteknik i ett kompetent och prestigelöst gäng? Då ser vi fram emot din ansökan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en 3D-artist till Tenstar Simulation. Du som söker kan antingen sitta i Falun eller i Tanumshede i Norra bohuslän. Då detta är en direktrekrytering kommer du att anställas direkt hos Tenstar Simulation.

Tenstar simulation har en uttalad vision att förändra världen. Detta gör dem varje dag genom att utveckla utbildningssimulatorer, som sedan används av såväl skolor som maskintillverkare. Simulatorerna fyller många viktiga samhällsfunktioner, bland annat skapar de en säker övningsmiljö för blivande maskinförare, jordbrukare eller lastbilschaufförer. Men inte minst, så minskar de utsläppen och bidrar till en bättre och mer hållbar miljö.

Arbetsuppgifter

Som 3D-artist kommer du att utveckla och skapa tredimensionella modeller och då främst, hard surface objects, exempelvis maskiner. Tillsammans med dina kollegor kommer du arbeta i projektform och oftast har du 2-3 projekt igång samtidigt. Du kommer att arbeta tätt ihop med övriga team-medlemmar även om du utför dina egna uppgifter med såväl självständighet som nogrannhet. Rollen som 3D-artist är högst kreativ och vi tror att du som söker vill få utlopp för det grafiska hantverket. Tenstar simulation erbjuder dig en arbetsmiljö med ständigt förbättringsfokus och framåtlut, det vill säga du kan räkna med att även du kommer att utvecklas till en ännu proffsigare grafiker!

Vi söker dig som
  • Har arbetat och skapat i Maya
  • Har erfarenhet av 3D-modellering vid spelutveckling eller likvärdig utveckling
  • Har en webbportfolio där du visar upp dina grafiska färdigheter.
Som person är du prestigelös. Du är ödmjuk inför det arbete du utför och är inte rädd för att ta hjälp av dina kollegor eller bolla en utmaning du ställs inför. Du tycker om att arbeta resultatinriktat med stort fokus på att göra skillnad och skapa förändring hos slutkunden. I det team du kommer till finns en härlig nivå av nörderi och självklart vill vi att även du skall brinna för teknik och grafik.

Du kommer till en arbetsplats där kreativitet och egna initiativ står högt på agendan och av den anledningen är det viktigt att du är en person som vill vara med och bidra, såväl till god stämning som goda resultat.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Placering: Falun eller Tanumshede i Bohuslän. Du som kandidat avgör detta.

Kontaktuppgifter: Josefine Ulkner 019-7617827

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tenstars önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TENSTAR SIMULATION AB är dedikerade till att leverera simulatorbaserade utbildningsverktyg för anläggning, transport- naturbruksbranscherna. Deras produkter främjar en bättre miljö, en säkrare arbetsplats, större möjligheter för studenter att öva och mer kostnadseffektiv utbildning. TENSTAR SIMULATION har som målsättning att bli den ledande leverantören av simulatorbaserade utbildningsverktyg. De vill bidra till en säkrare och effektivare träning som är kostnadseffektiv och miljövänlig. De tror att en utbildning skall vara rolig och spännande och är övertygade att deras simulatorer kan erbjuda sådana möjligheter.