Ledningsinspektör VA

Ledningsinspektör VA

Vad vi gör och vill
Tyresö växer och vi söker en engagerad ledningsinspektör till VA-driftsenheten med en vilja att utveckla vårt ledningsnät tillsammans med oss. VA-driftsenheten är en enhet med 22 medarbetare. Tillsammans ansvarar vi för ca 590km ledningsnät.

VA-driftsenheten är en av nio enheter på Samhällsmiljö- och infrastrukturavdelningen. Avdelningen ansvarar för driften och utvecklingen av kommunens gator och vägar, grönområden, parker, VA-tjänster/ledningsnät, samt för en fungerande renhållning/avfallshantering. Avdelningen ansvarar även för kommunens fastigheter, bygglov och geodata.

Om tjänsten
Som ledningsinspektör kommer du att arbeta i fält och på kontoret med utredning av kommunalt dagvatten och felkopplingar på fastigheter, samt som kontaktperson till berörda fastighetsägare. Spårning av inläckage på spillvattenledningar är också ett område som omfattas av tjänsten. Det ingår också att vid behov bistå underhåll med läcksökning och övrigt förekommande arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifterna innefattar:
  • Filmning ledningsnät
  • Utredning av fastigheter
  • Månadsspolning
  • Läcksökning
Vem är du?
Du har minst B-körkort.

Dina kompetenser omfattar minst gymnasieutbildning eller motsvarande i anläggning eller VA-teknik. Du skall ha några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i kommunal eller privat tjänst. God datavana då du kommer sköta rapportering.

Du har vana av att arbeta i team och att möta abonnenter eller de kunder som vi arbetar för. Som person är du självgående, flexibel, kommunikativ, strukturerad samt mål -och resultatorienterad.

Det är meriterande om du har utbildning i WinCanVX och APV 1.2 , 1.3, samt om du har erfarenhet av VA-banken.

Välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 31 januari 2023. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl.

VA-Chef: Lars Lindqvist, lars.lindqvist@tyreso.se

Biträdande Enhetschef: Michael Carlsson, michael.carlsson@tyreso.se

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här: www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss: https://www.tyreso.se/jobba-hos-oss.html.

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://tyreso.varbi.com
Sista ansökningsdag 3 feb 2023 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyresö kommun är en arbetsgivare med cirka 3000 anställda som arbetar inom fler än 200 olika yrken inom 19 olika verksamhetsområden.

Vi befinner oss i en expansiv fas där dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 fram till år 2030. Att växa så starkt som vi gör i kommunen ställer stora krav på oss och dig - oavsett yrkesroll - men det ger oss också goda förutsättningar att tillsammans få utvecklas på alla plan.