Hoppa till innehåll
The Place AB logotyp

Platschef till Medley

Publiceringsdatum
14 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Maria Blom
Email
Ansök nu
Är du en operativ ledare ut i fingerspetsarna och letar efter ett ansvarsfullt arbete där du kan göra skillnad? Brinner du dessutom för träning, hälsa i kombination med service, samt vill inspirera andra till ett mer aktivt, friskare och gladare liv? Då kan vi ha det perfekta jobbet för dig!

Medley söker nu en Platschef till sin fina simhall i Tyresö. Tyresö Aquarena är en toppmodern anläggning med en 25 metersbassäng, äventyr med liten strömbassäng, bebispool, bubbelpool, en rutschkana och en multibassäng, gym med gruppträningssalar. För dig som älskar bad och friskvård är det här en unik chans till tjänst - ta chansen och sök till den här spännande rollen.

Rollen som platschef är en operativ ledarroll där du kommer att ha det övergripande ansvaret för att leda anläggningen gällande personal, verksamhet, arbetsmiljö och säkerhet, försäljning och resultat.

Om rollen som platschef

I rollen som platschef kommer huvudfokus att vara att leda, motivera och utveckla anläggningens medarbetare bestående av en grupp på cirka 9 personer. Detta för att skapa en trivsam miljö och nå uppsatta mål och nyckeltal. I rollen kommer du också att samarbeta tätt ihop, och få stöttning av biträdande platschef samt teamleaders.

Som platschef kommer du även se till att anläggningen är välskött och att den följer Medleys koncept och avtal, samt planera och driva förbättringsarbeten. Du kommer ha mycket kontakt med lokala föreningar och jobba i projektarbeten med Tyresö kommun. Med stöd från dina kollegor på huvudkontoret kommer du att få vara med och genomföra lokala marknadsaktiviteter på sociala medier.

I rollen som platschef kommer du bland annat att ansvara för dessa arbetsuppgifter:
 • Budget- och resultatansvar
 • Planera, organisera och strukturera förbättringsarbeten på anläggningen
 • Övergripande ansvar för rekrytering, bemanning, schemaplanering och rondering efter anläggningens behov
 • Hålla kontinuerliga utvecklings- och medarbetarsamtal
 • Driva försäljning och merförsäljning
 • Externa relationer & projekt med vår beställare Tyresö kommun samt täta kontakter med lokala föreningar
 • Arbete på 2-3 kvällar, samt en helgdag i månaden ingår, då verksamheten har sin "peak" under dessa tider och dagar
Erfarenhet och kunskaper
 • Dokumenterad erfarenhet av ledande befattning med personalansvar
 • Erfarenhet från besöksnäringen/upplevelsebranschen som givit kunskap om försäljning och bemötande
 • Tidigare erfarenhet av budget- och målarbete
 • God ledarskapsförmåga
 • God systemvana
 • Goda kunskaper i svenska och engelska både i skrift och tal
Utbildning
 • Vi ser gärna att du innehar en högskoleutbildning eller har motsvarande erfarenhet.
Är du den vi letar efter?

I den här rollen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas och passa in i rollen tror vi att du är en trygg, stabil och tydlig ledare med förmåga att planera och strukturera arbetet för verksamheten.

Vidare ser vi gärna att du är en person som är coachande och kommunikativ, och kan tydliggöra mål och ge feedback till ditt team. Då detta är en ansvarstagande roll med många olika ansvarsområden och kontakter/intressenter ställs höga krav på samarbetsförmåga, flexibilitet och ödmjukhet.

Som platschef på Medley är ingen dag är den andra lik. Vi tror därför att du tycker om att ha en varierad arbetsroll och är inte främmande för att hoppa in och arbeta operativt om det så krävs.

Villkor och omfattning
 • Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Medley
 • Arbetstider: 38,25 timmar per vecka
 • Plats: Tyresö
 • Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • För denna roll kommer det att göras en bakgrundskontroll på slutkandidaten.
Låter det här som något för dig? Vänta inte med din ansökan! Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Om Medley

Medley är en av Sveriges ledande aktörer i bad- och friskvårdsbranschen och startade sin verksamhet 2001. Fler än 20 bad- och träningsanläggningar fördelade på 17 kommuner drivs idag av Medley. I flertalet fall bedrivs verksamheten i anläggningar som ägs av kommuner, men verksamhet bedrivs även i egna lokaler. Vi vill vara det självklara valet och den naturliga mötesplatsen i de kommuner vi verkar i för en aktiv fritid på land och i vatten. Sedan 2012 ägs Medley till 100 procent av Tagehus. 2022 var omsättningen 400 miljoner kronor och antalet fast anställda cirka 250 personer. Läs gärna mer på www.medley.se

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag - och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!
The Place AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 dec. 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Välkommen till The Place Det är vi som är The Place - Where happy work happens. Det betyder att vi har jobben för dig som, liksom vi, vill må bra och utvecklas på jobbet. Vi vet nämligen att glada medarbetare presterar bättre och hjälper företag att växa. Vi är The Place to be helt enkelt. Happy Workday! Join The Place Vi sätter glädje först! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid. Några förmåner som medarbetare hos The Place: En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel Onboardingplan Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m. Friskvårdsbidrag Specialerbjudanden Mentorskap Nätverksträffar Kompetensutveckling Vänta inte på bättre tider - intervjuer sker löpande för de flesta av våra roller och rollen kan tillsättas inom kort. Sök därför direkt! Vår historia The Place är rekryterings- och kompetensföretaget som var med och byggde bemanningsbranschen för 30 år sedan. 2019 bytte vi varumärke från Placera Personal till The Place. På The Place vilar vi tryggt på vår långa erfarenhet men utmanar den bransch som vi en gång var med och skapade. Du kommer att märka att vi gör saker lite annorlunda - och bättre.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga
Stockholms stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga
Stockholms stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga

Liknande Jobb

Vallentuna
Organisation & ledning
Företagslogga
Södertälje
Organisation & ledning
Företagslogga
Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga