Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Hardware Design Engineer till Inmotion

Ansök nu
Inmotion söker nu en Hardware Design Engineer som ska vara med på deras resa att elektrifiera fordonsindustrin. Bolaget utvecklar teknologi i framkant samtidigt som de bidrar till en hållbar framtid och i rollen kommer du ansvara över design och implementering av elektronik i deras produkter. Sök idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN:
I rollen som Hardware Design Engineer kommer du att arbeta med implementering och verifiering av kretskort som ingår i elektriska drivenheter för fordon. Du kommer ingå i ett team om sju personer men även arbeta tvärfunktionellt med andra team inom organisationen vilket kräver god kommunikation och planering. Fördelen med Inmotion är att de har produktionen i samma byggnad vilket gör att du kan arbeta med simulering och sedan gå direkt till labbet för att testa produkten. Tillsammans med det tvärfunktionella teamet kommer du sätta arkitektur samt industrialisering av produkten. Utöver detta kommer din arbetsuppgifter bland annat att bestå utav:
 • Nedbrytning av systemkrav till hårdvarukrav
 • Design av kretskort
 • Verifiering av hårdvarudesign mot kravspecifikation
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en högskoleutbildning inom relevant område
 • Har 5 års erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter
 • Har erfarenhet av hårdvarutester och testdokumentation
 • Har goda kunskaper i både svenska och engelska
Det är meriterande, men inget krav, om du har erfarenhet av:
 • Schemaskapande i schemaritningsprogram
 • Simulering med Pspice/LTspice
OM KUNDFÖRETAGET:
Inmotion är en världsledande leverantör av elektriska drivsystem och komponenter som hjälper deras OEM-kunder inom fordonsindustrin att elektrifiera t.ex. bussar, lastbilar, entreprenadmaskiner och gaffeltruckar. Inmotion Technologies har utveckling och tillverkning av kraftelektronik i deras anläggning i Tyresö, söder om Stockholm. Inmotion tillhör Zapi Group med huvudkontor i Italien och med utveckling och tillverkning av produkter i Sverige, USA, Kanada och Kina.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående
 • Placering: Stockholm
 • Rekryteringsansvarig: Johanna Nilsson
 • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare