Hoppa till innehåll
Agigo AB logotyp

Leverantörsreskontrachef till Alligo

Ansök nu
Agigo söker nu en Leverantörsreskontrachef till förmån för Alligo som vill vara med på en händelserik resa präglad av utveckling och expansion i en börsnoterad detaljhandelskoncern. Alligo har haft en imponerande tillväxt de senaste åren och befäst sin marknadsledande position i Norden.

Vi söker dig som blir glad av att gå till en arbetsplats där du får implementera nya arbetssätt och där du får stort ägandeskap och mandat över ditt ansvarsområde! Har du strategisk höjd, är duktig på att få med dig andra och förmåga att stärka avdelningen genom tekniska lösningar? Då skall du ansöka till tjänsten redan idag!

Som arbetsgivare erbjuder Alligo dig möjlighet till personlig utveckling, god work-life balance, en inkluderande företagskultur och stora möjligheter att vara med och påverka.

Ansvarsområden

Som Leverantörsreskontrachef har du en nyckelroll inom ekonomiavdelningen och förväntas planera, leda och utveckla leverantörsreskontraavdelningens arbete. Du har det yttersta ansvaret för en stor grupp medarbetare och tillsammans med två Teamleaders säkerställer ni gruppens arbete, kompetensutveckling och trivsel. Alligo är en förvärvsintensiv koncern och en stor del av rollen blir således att arbeta med ständig förbättring avseende finansiella flöden, processer och digitalisering.

Tjänsten rapporterar direkt till Ekonomichef och ingår i den operativa ledningsgruppen. Arbetet sker med utgångspunkt från deras nyrenoverade huvudkontor i Tyresö.

Dina arbetsuppgifter
 • Leda, coacha och utveckla en stor grupp medarbetare.
 • Ansvara för gruppens mål, budget och KPI:er.
 • Kravställning mot affärssystem samt projektdeltagande vid förbättringsarbeten.
 • Bygga skalbara processer och utveckla befintliga systemlösningar.
 • Skapa effektiva flöden och gemensamma arbetssätt.
 • Nära kontakt med interna och externa kunder och leverantörer.
 • Genomföra rekryteringar, löneförhandlingar och utvecklingssamtal.
Din bakgrund
 • Gedigen kunskap inom leverantörsreskontran och finansiella flöden från stora företag.
 • Minst fem års erfarenhet av personalansvar för stora grupper.
 • Dokumenterad erfarenhet av förändringsarbeten inom leverantörsreskontra.
 • Meriterande med erfarenhet av transaktions- och lagerintensiva miljöer.
 • Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
Personliga egenskaper

Alligos värdegrund vilar tungt på tre nyckelord - Engagemang, Kompetens och Samarbete. Dessa värdeord är styrande i deras beslut, kommunikation och dagliga handlingar. Viktiga ord som de vill skall lysa igenom hos alla deras medarbetare.

Vi söker därför dig som vill växa tillsammans med personalen och bygga starka team som präglas av engagemang, kompetensutveckling och samarbete. Du räds inte att utmana befintliga tanke- och arbetssätt och har ett intresse för systemfrågor, digitalisering samt modernisering. Utöver detta trivs du i en kommunikativ roll med många kontaktytor mot såväl redovisning, inköp och leverantörer.

Om Alligo

Alligo är en ledande och expansiv detaljhandelskoncern noterade på Nasdaq Stockholm inom arbetskläder, personligt skydd, verktyg och förnödenheter i Norden. Alligo verkar under konceptvarumärkena Swedol, Tools, Grolls och Univern samt ett antal mindre specialistvarumärken och möter kunder genom webbhandel och cirka 200 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland.

Koncernen omsätter 9 miljarder SEK och har drygt 2300 medarbetare över Norden. Alligo är sedan 2017 noterat på Stockholmsbörsen med Nordstjernan AB som majoritetsägare. Nordstjernan är en aktiv ägare som med långsiktighet utvecklar företag i sektorer med tillväxtpotential.

Ansökan

Låter det intressant? Ansök redan nu. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare; Daniel Wessberger på daniel.wessberger@agigo.se eller 076 000 63 83.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Agigo är ett konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi och finans i Stockholmsområdet. Med en innovativ och evidensbaserad metodik och ett proaktivt och långsiktigt arbetssätt är vår ambition att tillhandahålla marknadens bästa produkt för både kund och kandidat. Med motiverade och ambitiösa medarbetare skapar vi en stimulerande och hållbar arbetsplats med fokus på kompetensutveckling och självständighet.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare