Uppdragsledare VVS till Tysklinds

Uppdragsledare VVS till Tysklinds

Har du erfarenhet av VVS-projekt och trivs i en roll med mycket frihet under ansvar? Nu söker vi dig som jobbat inom installationsbranschen några år och har god erfarenhet av att driva VVS-projekt.

Om tjänsten

Som uppdragsledare VVS ansvarar du för att driva VVS-projekt från kundkontakt till levererat projekt. Du arbetsleder en grupp om tre till fyra VVS-konstruktörer som du stöttar i projektets framdrift. Du bygger goda relationer med kunderna som finns i både offentlig och privat sektor.

Tysklinds har idag verksamhet inom både VVS och EL- konstruktion vilket också innebär att du kommer att verka i en bred och spännande miljö. Du får möjligheten att verka i en organisation som alltid bjuder på nya utmaningar och ny utveckling.

I din roll kommer dina arbetsuppgifter främst handla om:
  • Leda och driva projekt
  • Arbetsledning
  • Bistå i rekrytering
  • Merförsäljning och kundbearbetning
  • Offert och avtals-hantering
  • Tids- och fakturarapportering
På Tysklinds blir du del en välkomnande och trevlig företagskultur i en platt organisation med korta beslutsvägar. Utöver trevliga kollegor erbjuds du både goda anställningsvillkor och en trygg anställning på Sveriges äldsta VVS-konsultbolag som också två år i rad blivit utsedda till årets VA-superföretag i Tyresö. Tjänsten är placerad i centrala Tyresö och du rapporterar till Tysklinds VD.

Är det här du?

Vi söker dig som har en yrkes- eller högskoleexamen inom VVS och som har erfarenhet av att självständigt ha drivit VVS-projekt i några år. Vi tror att du har en konstruktionsbakgrund och behärskar CAD. Det är meriterande om du har erfarenhet av Revit. Vi ser också gärna att du har konsulterfarenhet.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper vilka också kommer att vara avgörande för att bli framgångsrik i denna tjänst. Vi söker dig som trivs i en roll där du kommer att ha många kontaktytor och där du får ta ett stort ansvar för att driva arbetet framåt. Du har en mycket god struktur i ditt arbete, är en problemlösare, ansvarstagande och trivs i företag som premierar samarbete.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar företaget med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Rekryteringskonsult Louisa Torstensson på 073 55 88 923 eller Kamilla Envall på 073 55 88 932 Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: VVS, Rör, lagbas, projektledare, handläggare, teknik, installation
Mer info
Kontaktperson Louisa Torstensson
Telefon 08-12050423
Område Tyresö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 sept 2021 (105 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Tysklinds

Tysklinds i Stockholm AB är Sveriges äldsta VVS-konsultbolag och startades 1922. Bolaget är privatägt och har drivits inom samma familj sedan 1970-talet. Tysklinds El-konsult startades 1989 och är ett helägt dotterbolag till Tysklinds. I dagsläget arbetar drygt 20 personer här och målsättningen från ledningen är expansion.