Yrkeslärare inom vård och omsorg

Yrkeslärare inom vård och omsorg

Om tjänsten
C3L - centrum för livslångt lärare/Tyresö Komvux befinner sig i en positiv utvecklingsfas och söker nu en vård- och omsorgslärare som vill vara med och utveckla verksamheten i Stockholmsregionen tillsammans med oss.

C3L genomför bl.a. utbildningar inom omvårdnadsprogram för vuxna. Våra utbildningar håller hög kvalitet och vi söker nu en engagerad och flexibel vårdlärare som, tillsammans med oss, vill vara med och utveckla vård- och omsorgsprogrammet där vi sätter eleven och lärandet i fokus. Vi arbetar med upplevelsebaserat lärande, med pedagogik och metoder som skapar de bästa förutsättningarna för varje elev.

Tjänsten innebär undervisning av vuxna i vård- och omsorgsutbildning på gymnasienivå. Vi erbjuder klassrumsundervisning såväl som undervisning på distans och flexibelt klassrum.

På Tyresö Komvux sätter vi eleverna och lärandet i centrum och arbetar utifrån värdegrunden - allas lika värde.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vem är du?
Vi söker i första hand dig som är legitimerad yrkeslärare inom vård och omsorg och som har kompetens och erfarenhet av undervisning inom vård och omsorg. Har du även erfarenhet av barn och fritid ser vi det som ett positivt komplement då vi samarbetar nära barn- och fritidsutbildningen. Vi söker dig som tillsammans med arbetslaget vill vara med och utveckla ett upplevelsebaserat lärande.

Du tycker om att anta utmaningar i det pedagogiska arbetet, både självständigt och tillsammans med arbetslaget. Du har en stark drivkraft och har erfarenhet av att arbeta i arbetslag och gärna inom vuxenutbildningen. Du vill arbeta i en dynamisk verksamhet som har höga krav på kvalitet. I den dagliga verksamheten bidrar du till att utveckla och förbättra den lärande miljön på C3L tillsammans med dina kompetenta kollegor och elever. Om detta stämmer in på dig så vill vi att du söker till oss!

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Ansökan
Låter det här som en tjänst för dig? Då är du välkommen med din ansökan senast 1 juni 2020. Intervjuer planeras till vecka 24.

Har du några frågor? Kontakta oss via mail:
Clas Virén, biträdande rektor, clas.viren@tyreso.se

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationer hittar du här.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag 31 maj 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyresö kommun är en arbetsgivare med cirka 3000 anställda som arbetar inom fler än 200 olika yrken inom 19 olika verksamhetsområden.

Vi befinner oss i en expansiv fas där dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 fram till år 2030. Att växa så starkt som vi gör i kommunen ställer stora krav på oss och dig - oavsett yrkesroll - men det ger oss också goda förutsättningar att tillsammans få utvecklas på alla plan.