Yrkeslärare inom barn och fritid

Yrkeslärare inom barn och fritid

Om tjänsten
C3L - centrum för livslångt lärande/Tyresö Komvux befinner sig i en positiv utvecklingsfas och söker nu en barn och - fritidslärare som vill vara med och utveckla verksamheten i Stockholmsregionen tillsammans med oss.

Hos oss på C3L kan man bland annat studera till barnskötare/elevassistent. Våra utbildningar håller hög kvalitet och vi söker nu en engagerad och flexibel lärare som tillsammans med oss, vill vara med och utveckla vår barnskötarutbildning där vi sätter eleven och lärandet i fokus och tillsammans arbetar för att uppnå de bästa förutsättningarna för varje elev.

Tjänsten innebär undervisning av vuxna inom ramen för de kurser som ges inom vår barnskötarutbildning på gymnasienivå. Vi erbjuder klassrumsundervisning och utöver detta arbetar vi även för att tillgoodose elevernas behov av ett flexibelt klassrum.

På Tyresö Komvux sätter vi eleverna och lärandet i centrum och arbetar utifrån värdegrunden - allas lika värde.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vem är du?
Vi söker i första hand dig som är legitimerad yrkeslärare inom barn och fritid och som har kompetens och erfarenhet av undervisning inom barn och fritid. Har du även erfarenhet av att undervisa inom vård- och omsorgsprogrammet ser vi det som ett positivt komplement då vi samarbetar nära vård- och omsorgsutbildningen. Vi söker dig som tillsammans med arbetslaget vill vara med och utveckla ett upplevelsebaserat lärande.

Du tycker om att anta utmaningar i det pedagogiska arbetet, både självständigt och tillsammans med arbetslaget. Du har en stark drivkraft och har erfarenhet av att arbeta i arbetslag och gärna inom vuxenutbildningen. Du vill arbeta i en dynamisk verksamhet som har höga krav på kvalitet. I den dagliga verksamheten bidrar du till att utveckla och förbättra den lärande miljön på C3L tillsammans med dina kompetenta kollegor och elever. Om detta stämmer in på dig så vill vi att du söker till oss!

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Ansökan
Låter det här som en tjänst för dig? Då är du välkommen med din ansökan senast 1 juni 2020. Intervjuer planeras till vecka 24.

Har du några frågor? Kontakta oss via e-post:
Clas Virén, biträdande rektor, clas.viren@tyreso.se

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationer finner du här
Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag 31 maj 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyresö kommun är en arbetsgivare med cirka 3000 anställda som arbetar inom fler än 200 olika yrken inom 19 olika verksamhetsområden.

Vi befinner oss i en expansiv fas där dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 fram till år 2030. Att växa så starkt som vi gör i kommunen ställer stora krav på oss och dig - oavsett yrkesroll - men det ger oss också goda förutsättningar att tillsammans få utvecklas på alla plan.