Vikarierande lärare i teknik samt trä- och metallslöjd

Vikarierande lärare i teknik samt trä- och metallslöjd

Vi söker dig som vill vara med och utveckla morgondagens skola!
Vem trivs hos oss?
Hanvikens skola är en F-6 skola med ca 430 elever. Skolan ligger vackert belägen i ett villaområde vid kanten av ett skogsområde. Skogen används både i undervisningen och under fritidshemstiden. Varje dag strävar vi efter att skapa möjlighet för alla elever att utvecklas optimalt utifrån sina egna förutsättningar. Vi har höga och positiva förväntningar på både elever och medarbetare. Vi erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor och elever. Vi har kommit en bit på väg i användandet av digital teknik och varje klassrum är utrustat med en activboard.

Om tjänsten
Undervisning är i trä och metallslöjd i åk 3-6 samt teknik i åk 4 och 6.

Tjänsten är ett vikariat på 100% under vårterminen 2020. Tillträde 7 januari 2020.

Vem är du?
Vi söker dig som är legitimerad slöjdlärare med inriktning trä- och metall. Det är meriterande om du har erfarenhet av undervisning för elever i behov av särskilt stöd. Du ser digitala verktyg som en tillgång i din undervisning och använder dem frekvent. Du arbetar lågaffektivt och utifrån en helhetssyn och förståelse för barns lärande och utveckling. Du är flexibel, framåt och har alltid eleverna i fokus. Du har en vilja att samarbeta i arbetslag. Du behöver även ha god kompetens att använda digitala lärverktyg.

Vad vi gör och vill
Vi är en skola som har ett starkt fokus på att ständigt utvecklas och förbättras. Vi ställer höga krav på vår personal och förväntar oss en stark vilja att följa med i utvecklingen för att hjälpa till att forma framtidens skola.

Under läsåret 2017/2018 har vi arbetat med BFL, Bedömning För Lärande, digitalisering och lågaffektivt bemötande som våra skolgemensamma satsningar. Utöver det har enskilda pedagoger uppmuntrats att fortbilda sig inom sitt skrå. Vi har en IKT-plan för att utveckla användandet av de digitala verktygen i undervisningen i ett kollegialt lärande. Alla klasser åk 4-6 arbetar i google classroom.

Välkommen med din ansökan
Låter det här som en tjänst för dig? Då är du välkommen med din ansökan snarast. Intervjuer kan komma att ske löpande.

Har du några funderingar? Kontakta oss då via mejl eller telefon:

Rektor Ami Thunqvist 08-578 273 01 ami.thunqvist@tyreso.se
Bitr rektor Maria Nyberg 08-578 273 02 maria.nyberg@tyreso.se
Intendent Susanna Neill 08-578 273 00 susanna.neill@tyreso.se

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationer finner du här

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare och elever kan växa och lyckas. Eleverna i våra skolor når höga resultat över tid och trivs i sin skola.

Genom centrala och lokala satsningar och små rektorsenheter skapar vi likvärdighet och goda förutsättningar för ett nära ledarskap och ett brett kollegialt lärande. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag 18 dec 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyresö kommun är en arbetsgivare med cirka 3000 anställda som arbetar inom fler än 200 olika yrken inom 19 olika verksamhetsområden.

Vi befinner oss i en expansiv fas där dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 fram till år 2030. Att växa så starkt som vi gör i kommunen ställer stora krav på oss och dig - oavsett yrkesroll - men det ger oss också goda förutsättningar att tillsammans få utvecklas på alla plan.