Vikarierande barnskötare till Kardemummans förskola.

Vikarierande barnskötare till Kardemummans förskola.

Vad vi gör och vill
Vår förskola är glädjefylld plats med fyra trygga barngrupper där pedagoger utgår från barnets intresse, erfarenheter och utveckling. Vi skapar utmaningar och uppmuntrar barn till nyfikenhet och utforskande. Vi aktivt arbetar med våra värdeord som är: berätta, glädje, omtanke, mod och samarbete samt kopplar dessa till projektarbete i våra pedagogiska aktiviteter och är övertygade att vi på det sättet främjar barnens utveckling och lärande. Vi har en trygg förskoleverksamhet med innovativa tankar om vad som ligger till grund för en bra förberedelse för framtiden. Vi jobbar med ett nära, aktivt och engagerat ledar- och medarbetarskap och stöttar varandra i frågor som uppstår. Detta tillsammans med vår vision och våra mål hjälper oss att utveckla verksamheten framåt.

Vem trivs hos oss?
Vi letar efter dig som är närvarande, engagerad, positiv och brinner för arbetet med barn. På vår förskola har vi öppen, respektfull och tydlig kommunikation för att alla ska få vara delaktiga. Hos oss är pedagogens roll att utgå från barnets intresse, erfarenhet och utveckling och arbeta medupptäckande, medundersökande, medupplevande och medagerande. Det är viktigt att du är lugn och trygg som person som i sitt arbete utgår från barnens bästa, där alla barn utvecklas utifrån sina egna förutsättningar till ansvarskännande människor. Du ska kunna arbeta strukturerat och gärna vara införstådd med förskolans läroplan och andra styrdokument.

Om tjänsten
I ditt uppdrag bidrar du till att omsorgen och det dagliga pedagogiska arbetet bygger på barns delaktighet och inflytande. Vi arbetar med digitala verktyg som en naturlig del i utbildningen i meningsfulla sammanhang med fokus på barnens lärandeprocesser.

Tjänsten är ett vikariat under tre månader med start snarast eller enligt överenskommelse.

Vem är du?
Du är utbildad barnskötare, det är meriterande med erfarenhet inom yrket. Läroplanen är ett levande dokument för dig och ligger till grund för utbildningen. För oss är det viktigt att du ska vara lyhörd, empatisk och kunna samarbeta bra. Vi lägger även stor vikt vid ett professionellt och ansvarsfull bemötande i mötet med barn, kollegor och vårdnadshavare. Du är öppen och positiv person med stort engagemang för ditt uppdrag.

Välkommen med din ansökan
Låter detta som en tjänst för dig? Vill du bli en av våra glada medarbetare, då är du välkommen att skicka din ansökan senast 25 oktober 2020. Intervjuer kan komma att ske löpande.

Har du några frågor? Då är du välkommen att kontakta oss via mejl eller telefon.
Rektor; Monika Cichy, tel; 08-578 294 74, monika.cichy@tyreso.se

Kontaktuppgifter till arbetsgivarorganisationen finner du här

Barn- och utbildningsförvaltningen

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ansvarar för hela utbildningskedjan - från förskola till vuxenutbildning. Vi ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas. Gemensamt för alla våra verksamheter är helhetstänk, likvärdighet och ett nära pedagogiskt ledarskap. Tillsammans skapar vi en utbildning för var och en.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Utbildning, Barnskötare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Tyresö kommun
Hemsida https://www.tyreso.se
Sista ansökningsdag 25 okt 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyresö kommun är en arbetsgivare med cirka 3000 anställda som arbetar inom fler än 200 olika yrken inom 19 olika verksamhetsområden.

Vi befinner oss i en expansiv fas där dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 fram till år 2030. Att växa så starkt som vi gör i kommunen ställer stora krav på oss och dig - oavsett yrkesroll - men det ger oss också goda förutsättningar att tillsammans få utvecklas på alla plan.