Vi söker en driven och engagerad samordnare av feriejobb!

Vi söker en driven och engagerad samordnare av feriejobb!

Vad vi gör och vill
Vi är Centrum för arbete och integration. Ett av våra uppdrag är att jobba med kommuninvånare i olika åldrar som behöver stöd för att komma ut i arbetslivet eller till studier. Vi har bland annat ansvar för att samordna kommunens feriejobb som riktar sig till ungdomar 16-17 år. I år får 300 Tyresö-ungdomar möjlighet till feriejobb inom kommunal verksamhet, föreningsliv eller ideella organisationer. Vi vill att våra feriejobb ska ge ungdomarna arbetslivserfarenhet, möjlighet att växa och komma närmre arbetsmarknaden. Hos oss får du möjlighet att vara med i ett dynamiskt utvecklingsarbete, där dina idéer, erfarenheter och kunskaper är värdefulla och uppskattas. Vi gillar utveckling, ständiga förbättringar och att göra skillnad för våra kommuninvånare - vad gillar du?

Om tjänsten
Vi söker en person som är öppen, idérik och redo att ta ansvar för samordning av kommunens feriejobb. Arbetet innebär att samverka både internt och externt för att hitta arbetsplatser, att ta hand om marknadsföring och information, ansökningar, lottning av platser, kontraktsskrivning, utbildning och stöd till handledare. Du får ansvar för processen från ansökan till avslutat feriejobb med utvärdering och rapportering. Läs gärna mer här om hur vi idag arbetar med våra feriejobb.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med månadslön. Tillträde enligt överenskommelse.

Vem är du?
Vi vill att du har tidigare erfarenhet av samordning. Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet som administratör eller likvärdigt. Vi ser att du har en högre utbildning på högskola eller universitet inom relevant område. Har du arbetat med feriejobb tidigare är det en merit. Du har arbetat med kommunikation och information både internt och externt. Fördel om du har arbetat i systemen Artvise samt Varbi rekrytering och har goda kunskaper i Excel. För att lyckas och trivas i rollen behöver du vara självständig, strukturerad, gilla att nätverka i olika sammanhang och tänka nytt!

Välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 14 augusti 2022. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl:

Lisa Lönegård enhetschef Centrum för arbete och integration lisa.lonegard@tyreso.se

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här: www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss här trivs nya tankar!

Arbetsmarknads- och socialförvaltningens uppdrag är att på olika sätt hjälpa Tyresöbor som är i behov av extra stöd. Våra uppgifter omfattar bland annat barn- och ungdomsvården, missbruksvården, socialpsykiatri samt familjerätt och ekonomiskt bistånd till familjer och enskilda. Förvaltningen ansvarar dessutom för integration av nyanlända samt stöd och vägledning till personer som står utanför arbetsmarknaden.

Vi som arbetar här har alltid individen i fokus och samverkar för att uppnå bästa resultat. Som medarbetare hos oss gör du en viktig insats för samhället - och dina medmänniskor.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Offentlig Förvaltning, Kommunal administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Tyresö kommun
Hemsida https://www.tyreso.se
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyresö kommun är en arbetsgivare med cirka 3000 anställda som arbetar inom fler än 200 olika yrken inom 19 olika verksamhetsområden.

Vi befinner oss i en expansiv fas där dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 fram till år 2030. Att växa så starkt som vi gör i kommunen ställer stora krav på oss och dig - oavsett yrkesroll - men det ger oss också goda förutsättningar att tillsammans få utvecklas på alla plan.