VA-anläggare/rörläggare

VA-anläggare/rörläggare

Vi söker en VA-anläggare/rörläggare till Tekniska kontoret
Om tjänsten
Som VA-anläggare/rörläggare kommer du att arbeta med ledningsförnyelse av kommunens VA-nät och tillhörande anläggningar. Verksamhetsområdet för VA omfattar drygt 20 mil ledningar för ren- och spillvatten samt 10 mil för dagvatten och ca 85 pumpstationer. Beredskapsarbete kan komma att ingå.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vem är du?
Du skall ha några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i kommunal eller privat tjänst, och ha B-körkort som är ett krav. Dina kompetenser omfattar minst gymnasieutbildning eller motsvarande i VA-anläggning, reparationer och drift-/underhåll. Du har vana av att arbeta i team samt självständigt och att möta abonnenter eller de kunder som vi arbetar för.

Vi tror att du är en problemlösare och van att ha många bollar i luften. Som person är du engagerad, initiativrik och positiv. Du har en god samarbetsförmåga, stor flexibilitet samt är strukturerad, ansvarstagande och prestigelös.

Vad vi gör och vill
Tekniska kontoret är en attraktiv arbetsplats som präglas av utvecklingsvilja och handlingskraft. Vi är en viktig del i kommunens verksamhet inom vatten och avlopp men som även innefattar avfallshantering, trafik, gata och park samt ansvar för kommunens miljö-, klimat- och naturvårdsarbete som gemensamt ansvarar och verkar för en god och hållbar boendemiljö för Tyresös nu drygt 46 000 invånare. Vi arbetar med medborgarna i fokus. Tyresö är en attraktiv boendekommun som ständigt utvecklas. Projekten är varierande och sträcker sig från omvandling av gamla fritidshusområden till nya småhusområden och större exploateringsprojekt och infrastrukturinvesteringar.

VA-verksamheten ansvarar samtidigt för förnyelse samt för drift och underhåll av våra omfattande anläggningar inom områdena vatten och avlopp. Verksamheten utgör egen avdelning inom tekniska kontoret som berör tekniska anläggningar och tjänster och även består av gata och park, trafik och miljö samt fastighetsavdelningen.

Verksamheten deltar även aktivt i kommunens samhällsplanering och ansvarar för genomförandet av nödvändiga investeringar. Kommunen är även inne i ett stort och långvarigt omvandlingsskede för att förbereda för permanent bebyggelse i kommunens östra delar. Som anställd inom VA-verksamheten så får du en löpande insikt i vårt fackområde och insyn i hur en kommun gradvis utvecklas. I vissa tjänster ingår även deltagande i både interna och externa projekt och nätverksarbeten i samråd med branschorgan och andra organisationer.

Läs mer på tyreso.se/vatten

Vi erbjuder dig
En stimulerande arbetsplats med goda kollegor, där du som medarbetare får möjlighet att utvecklas och ta ansvar. Vi strävar efter att varje medarbetare ska ha en god balans mellan arbete och fritid och som anställd er bjuds du subventionerad friskvård. Vi tillhandahåller även kompletterande VA-utbildningar löpande och vid behov.

Ansök redan idag!
Är du vår nya medarbetare? Välkommen med din ansökan senast den 7 januari 2019. Intervjuer kan komma att ske löpande.

Har du några frågor?
Kontakta verksamhetsansvarig, Hampus Sjöberg på 08-578 270 68 eller hampus.sjoberg@tyreso.se

Fackliga kontaktpersoner når du via kommunens växel, 08-578 291 00.

Tyresö kommun är nära. Nära storstad, natur, skärgård och medborgarna. Endast 20 minuter från Gullmarsplan finns denna arbetsplats som präglas av ett stort engagemang och samarbetsvilja. Du som uppskattar att göra skillnad i människors vardag har stora möjligheter att trivas här.

Utvecklingstakten är hög och kommunen har en stark ambition att uppnå den vision som finns i kommunplanen om att bli den mest attraktiva kommunen i Stockholmsregionen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Tyresö kommun
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag 7 jan (47 dagar kvar)