Tyresö gymnasium söker lärare till elinstallation

Tyresö gymnasium söker lärare till elinstallation

Vem trivs hos oss?
Tyresö gymnasium är ett yrkesgymnasium där nya tankar trivs! Kollegiet präglas av goda idéer och tro på att eleverna kan förvandla sina intressen till sina framtida jobb. Hos oss får alla plats och vi arbetar gemensamt med att utveckla vår verksamhet ytterligare. Skolan har för närvarande ca 400 elever fördelade på fem olika nationella program, samt på introduktionsprogrammet och gymnasiesärskolan.

Om tjänsten
I rollen som gymnasielärare i elämnen undervisar du olika klasser i samråd med ditt ämneslag och de olika programlagen. Du ansvarar för att planera och genomföra undervisningen samt dokumentera elevernas kunskapsutveckling enligt skolans rutiner. Du bidrar till det systematiska kvalitetsarbetet i olika grupperingar. Det ingår mentorsskap för ca 15 elever, vilket innebär att du tar särskilt ansvar för att ha överblick över dessa elevers kunskapsutveckling i alla elevernas kurser, samt att kommunicera med hemmet. Du följer skolans rutiner i elevhälsoarbetet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, alternativt kan det vara två deltidstjänster, med tillträde 12 augusti 2020. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vem är du?
Du är legitimerad lärare med behörighet att undervisa och sätta betyg på elkurser i gymnasieskolan. Du har erfarenhet av arbete som installationstekniker och är trygg i arbetet med el. Du är en öppen och glad person och har en positiv syn på elever och kollegor. Du är effektiv och strukturerad i ditt arbete och trivs att samarbeta med andra. Du vågar utmana traditionella tankemönster och vill arbeta i linje med modern forskning och beprövad erfarenhet.

Samarbetsförmåga och god kommunikationsförmåga är förmågor vi värderar högt. För att lyckas i rollen behöver du värdesätta ett nära samarbete med kollegor och känna dig trygg i att arbeta självständigt och konsultativt. Du har lätt för att skapa förtroende, är lyhörd, vågar tänka i nya banor och har en drivkraft som gör att du får saker gjorda på ett effektivt men genomtänkt sätt.

Vad vi gör och vill
Vi är en skola som önskar ha en större inriktning på hälsa och rörelse på alla våra program. Lärandeklimatet på skolan kännetecknas av engagemang, tillit och relationerna mellan personal och elever är mycket viktigt och bygger på respekt och förtroende. Vi har stora ändamålsenliga lokaler och värnar om att ha goda relationer med våra företag som tar emot elever på APL. Vi arbetar med ETG, vilket innebär att vi trycker mycket på kvalitet och goda resultat för våra elever.

Välkommen med din ansökan
Låter det här som en tjänst för dig, då är du välkommen med din ansökan senast 7 augusti 2020. Intervjuer kan komma att ske löpande.

Har du några frågor? Kontakta oss då via mejl eller telefon.

Biträdande rektor; Petra Jonasson, 070-488 99 20, petra.jonasson@tyreso.se

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationer hittar du här
Barn- och utbildningsförvaltningen
Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ansvarar för hela utbildningskedjan - från förskola till vuxenutbildning. Vi ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas. Gemensamt för alla våra verksamheter är helhetstänk, likvärdighet och ett nära pedagogiskt ledarskap. Tillsammans skapar vi en utbildning för var och en.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Tyresö kommun
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyresö kommun är en arbetsgivare med cirka 3000 anställda som arbetar inom fler än 200 olika yrken inom 19 olika verksamhetsområden.

Vi befinner oss i en expansiv fas där dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 fram till år 2030. Att växa så starkt som vi gör i kommunen ställer stora krav på oss och dig - oavsett yrkesroll - men det ger oss också goda förutsättningar att tillsammans få utvecklas på alla plan.