Tjänst i lärstudio

Tjänst i lärstudio

Krusboda skola är en trivsam F-6-skola med knappt 400 elever. Vi är en inkluderande skola, där alla elever får möjlighet till lärande. Skolans utveckling utgår från elevernas bästa och drivs av skolledning tillsammans med elevhälsoteamet, lärare/pedagoger och övrig personal. Skolan ligger centralt i radhusområdet Krusboda med busshållplats med tre minuters gångavstånd från skolan och ca 20 minuters promenadavstånd till Tyresö centrum. Tyresö kommun har en central lärstudio placerad på Krusboda skola till vilken vi nu söker en medarbetare.

Om tjänsten

Du ingår i ett arbetslag som samverkar kring dagens alla moment, med fokus på att vi alla är varandras arbetsmiljö. Rollen innebär att du under skoltid ingår i ett arbetslag och arbetar med enskilda elever och/eller i grupp utifrån ansvarig lärares anvisningar. Under fritidstid arbetar du i fritidshemmets verksamhet. Krusboda skola har morgon- och eftermiddagsfritids, arbetstiderna växlar något, enligt schema för öppningar och stängningar. Det underlättar om du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, förstå din roll och kunna se till hela verksamhetens mål.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, tillträde enligt överenskommelse.

Vem är du?
Du är utbildad och legitimerad förskollärare eller fritidspedagog, alternativt utbildad fritidsledare. Som person ser vi att du är inkluderande med stort hjärta för människor och olikheter. Du är beredd att arbeta med komplicerad beteendeproblematik och tycker om utveckling och flexibilitet. Vidare är du lösningsfokuserad och ser möjligheter såväl som att du är en kreativ lagspelare. För att lyckas i ditt uppdrag bör du behärska snabba avvägningar och prioriteringar i ditt arbete och möta varje barn med respekt och lyhördhet. Eftersträvansvärt är att du har stor kunskap om funktionsvariationer, diagnoser, NPF, barns utveckling, rättigheter och behov. Du är van vid att arbeta i enlighet med skolans och fritids styrdokument och att hantera digitala hjälpmedel. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 1 mars 2020. Intervjuer kan komma att ske löpande.

Kontaktperson: Roger Lindquist, bitr. rektor, 08-578 278 04

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationer hittar du här.

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare och elever kan växa och lyckas. Eleverna i våra skolor når höga resultat över tid och trivs i sin skola.

Genom centrala och lokala satsningar och små rektorsenheter skapar vi likvärdighet och goda förutsättningar för ett nära ledarskap och ett brett kollegialt lärande. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Tyresö kommun
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyresö kommun är en arbetsgivare med cirka 3000 anställda som arbetar inom fler än 200 olika yrken inom 19 olika verksamhetsområden.

Vi befinner oss i en expansiv fas där dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 fram till år 2030. Att växa så starkt som vi gör i kommunen ställer stora krav på oss och dig - oavsett yrkesroll - men det ger oss också goda förutsättningar att tillsammans få utvecklas på alla plan.