Timvikarier till bemanningsenhet för våra förskolor

Timvikarier till bemanningsenhet för våra förskolor

Vem trivs hos oss?
Som ambulerande timvikarie i Tyresö kommuns bemanningsenhet för förskolan är du en värdefull tillgång för verksamheten och för våra barn. I Tyresö ser vi förskolan som en viktig framgångsfaktor för barns lärande. Vår gemensamma värdegrund ger utrymme för trygghet, glädje och utveckling.

Hos oss erbjuds du en stimulerande arbetsplats med goda kollegor där du som medarbetare får möjlighet att utvecklas och ta eget ansvar. Det passar dig att arbeta flexibelt och du har barnens bästa för ögonen.

Om tjänsten
Vi söker ambulerande timvikarier till vår bemanningsenhet som bemannar Tyresös samtliga kommunala förskolor. Du kommer täcka upp vid ordinarie personals frånvaro. Arbetet innebär att skapa en trygg miljö för våra barn där du bland annat är behjälplig vid måltider, sovstunder, andra rutinsituationer samt medverkar vid lek inom- och utomhus. Bemanningsenheten är ett utmärkt skyltfönster ut mot förskolorna i Tyresö för dig som i framtiden söker en mer långvarig anställning som Barnskötare eller Förskollärare i Tyresö kommun.

Vi önskar att du kan börja så snart som möjligt. Du kommer själv att lägga in din tillgängliga tid i vårt system som bemanningsenheten sedan matchar med de 24 olika förskolornas behov av vikarier.

Vem är du?
Du kanske studerar eller känner att det skulle passa dig att arbeta som timvikarie i förskolans bemanningsenhet. Du behärskar det svenska språket väl. Det är meriterande om du har arbetat på förskola tidigare, men det är inget krav.

Vi värdesätter att du kan samarbeta, är serviceinriktad, har empatisk förmåga, personlig mognad och integritet. I din roll som ambulerande vikarie kan du komma att erbjudas uppdrag på 24 olika förskolor. Det innebär egentligen att den ena dagen sällan är den andra lik och vi tror därför att du som person även är mycket flexibel och har lätt att anpassa dig till nya arbetsmiljöer och gruppkonstellationer.

Du behöver visa upp ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan anställning. Tänk på att ansöka om utdraget direkt för ibland kan det ta mer än 14 dagar innan det kommer hemskickat.

Välkommen med din ansökan
Vill du bli timvikarie hos oss på bemanningsenheten? Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande. Har du några frågor är du välkommen att kontakta:

Linda Wallgren, administratör för bemanningsenheten på tel. 08-578 29357

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ligger i framkant när det gäller inkluderande lärmiljöer och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas.

Förskolan arbetar med att stimulera barnens intresse för bland annat språk, naturvetenskap, teknik och matematik samt skapar en spännande digital lärmiljö.

Pedagogerna utvecklas genom lokala och centrala satsningar och vi arbetar med att skapa barngrupper i balans utifrån sammansättning och storlek. Målet är en likvärdig förskola för var och en. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare, Barnskötare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Tyresö kommun
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (72 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyresö kommun är en arbetsgivare med cirka 3000 anställda som arbetar inom fler än 200 olika yrken inom 19 olika verksamhetsområden.

Vi befinner oss i en expansiv fas där dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 fram till år 2030. Att växa så starkt som vi gör i kommunen ställer stora krav på oss och dig - oavsett yrkesroll - men det ger oss också goda förutsättningar att tillsammans få utvecklas på alla plan.