Timvikarier till äldre- och omsorgsområdet

Timvikarier till äldre- och omsorgsområdet

Vill du bidra till ett samhällsviktigt uppdrag genom att hjälpa de med allra störst behov av stöd?

Med anledning av coronaviruset covid-19 förbereder vi oss för att många anställda kan behöva vara hemma med sjuka barn eller själva bli sjuka. Vi söker därför personal som kan arbeta extra för att våra äldre och för personer med funktionsnedsättning ska fortsätta få god service och omsorg och därmed få fortsatt god livskvalité.

Om uppdraget

Du får möjlighet att göra en god insats genom att arbeta med att hjälpa äldre eller personer med funktionsnedsättning i deras respektive gemensamma boenden eller i deras egna hem med omvårdnad och service utifrån individuella behov. Det kan innebära allt från att hjälpa till med den personliga hygienen, matlagning och städning till att ge stöd till personliga inköp och fritidsaktiviteter.

Hos oss har vi en hjälpsam och prestigelös kultur, vi bryr oss om varandra och här finns kamratskap och glädje - och ett kollegialt stöd. Tillsammans gör vi skillnad för våra äldre och för personer med funktionsnedsättning.

Som timvikarie är du tidsbegränsad anställd vid behov med timlön. Arbetstider kan vara dag, kväll, natt och helg.

Vem är du?

För oss är det viktigaste att du tycker om att hjälpa människor i behov av stöd och att du har ett professionellt bemötande. Du har god samarbetsförmåga, kan arbeta självständigt och förmåga att fatta snabba beslut då detta krävs. Vi ser att du är lugn och trygg i dig själv, att du är lyhörd och klarar av att anpassa arbetssättet utifrån person och situation.

Du är minimum 18 år och ska kunna behärska svenska språket i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har relevant utbildning samt erfarenhet inom äldre- eller omsorgsområdet. Vidare är det meriterande med körkort.

Varmt välkommen att ansöka

Sista ansökningsdag är 30 april 2020. Vi kommer att intervjua och tillsätta timvikarier löpande.

Vid frågor om uppdraget kan du kontakta bemanningsenheten@tyreso.se

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationer finner du här.

I denna rekrytering kan det förekomma utdrag ur belastningsregistret

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning, Undersköterska
Typ av anställning Extrajobb
Rekrytering hanteras av Tyresö kommun
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyresö kommun är en arbetsgivare med cirka 3000 anställda som arbetar inom fler än 200 olika yrken inom 19 olika verksamhetsområden.

Vi befinner oss i en expansiv fas där dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 fram till år 2030. Att växa så starkt som vi gör i kommunen ställer stora krav på oss och dig - oavsett yrkesroll - men det ger oss också goda förutsättningar att tillsammans få utvecklas på alla plan.