Timvikarie till Kumla skola

Timvikarie till Kumla skola

Kumla skola ligger i Trollbäcken i Tyresö kommun och är en F-9-skola där 800 elever och ca 100 vuxna arbetar tillsammans. All personal arbetar i arbetslag och verksamhetens mål når vi genom ett timplanelöst arbetssätt. Kumla skola ligger i ett lugnt område där trivsel hos både elever och lärare är god.

Om tjänsten
Att jobba som timvikarie innebär att du kommer ersätta ordinarie personal vid deras frånvaro. Läraren lämnar instruktioner åt vikarien via expeditionen. Varje uppdrag kan vara allt från några timmar till en längre period.

Tjänsten är tidsbegränsad anställning vid behov och består av kortare vikariat i årskurserna F-3, 4-6 och 7-9 vid ordinarie lärares frånvaro. Tillträde enligt överenskommelse.

Rutinerna på Kumla skola är att vi ringer vikarier från kl. 07:00 till ca 08:30, när vi vet hur det ser ut med frånvaron för den ordinarie personalen. Behovet skiftar förstås, ibland är många frånvarande och ibland är alla på plats, men vi hör av oss så fort vi har behov av att anlita dig.

Vem är du?
Vi söker dig som är intresserad av barns lärande och utveckling. Har du också vana av att leda grupper är det meriterande. Du får gärna specificera i din ansökan vilken årskurser och ämnen som du kan undervisa i. Vid anställning krävs utdrag ur Rikspolisens belastningsregister för arbete inom skola/barnomsorg.

För att göra ett bra arbete hos oss krävs det att du har god samarbetsförmåga och är stresstålig, har förmåga att skapa relationer med såväl barn som vuxna. Du är engagerad, initiativrik, flexibel och inspireras av att arbeta i en skolmiljö. För dig är det naturligt att se möjligheter och lösningar före hinder.

Välkommen med din ansökan
Är du intresserad av att jobba som timvikarie hos oss på Kumla skola, ansök då gärna snarast men senast den 31 januari 2020. Intervjuer kan komma att ske löpande.

Har du några frågor? Kontakta oss på telefon:

Susanne Gardbrant, Skoladministratör, tfn 08-5782 71 30 (årskurs F-6)
Eva Zetterlund, Administrativ chef, tfn 08-5782 71 00 (årskurs 7-9)

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationer hittar du här.

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare och elever kan växa och lyckas. Eleverna i våra skolor når höga resultat över tid och trivs i sin skola.

Genom centrala och lokala satsningar och små rektorsenheter skapar vi likvärdighet och goda förutsättningar för ett nära ledarskap och ett brett kollegialt lärande. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyresö kommun är en arbetsgivare med cirka 3000 anställda som arbetar inom fler än 200 olika yrken inom 19 olika verksamhetsområden.

Vi befinner oss i en expansiv fas där dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 fram till år 2030. Att växa så starkt som vi gör i kommunen ställer stora krav på oss och dig - oavsett yrkesroll - men det ger oss också goda förutsättningar att tillsammans få utvecklas på alla plan.