Timvikarie till Bergfotens skola

Timvikarie till Bergfotens skola

Timvikarie till Bergfotens skola F-6
Bergfotens skola ligger i Tyresö kommun och är en F-6 skola där 300 elever och ca 40 vuxna arbetar tillsammans. All personal arbetar i arbetslag och verksamhetens mål når vi genom ett timplanelöst arbetssätt. Bergfotens skola ligger i ett lugnt område där trivsel hos både elever och lärare är god.

Om tjänsten
Att jobba som timvikarie innebär att du kommer ersätta ordinarie personal vid deras frånvaro som lärare eller fritidspedagog. Varje uppdrag kan vara allt från några timmar till en längre period.

Tjänsten är tidsbegränsad anställning och består av kortare vikariat i årskurserna F-6. Tillträde enligt överenskommelse.

Rutinerna på Bergfotens skola är att vi ringer vikarier från kl. 07:00 till ca 08:30, när vi vet hur det ser ut med frånvaron för den ordinarie personalen. Behovet skiftar, ibland är många frånvarande och ibland är alla på plats, men vi hör av oss så fort vi har behov av att anlita dig.

Vem är du?
Vi söker dig som är intresserad av barns lärande och utveckling. Har du också vana av att leda grupper är det meriterande. Du får gärna specificera i din ansökan vilka åldrar som du kan undervisa i, samt om det gäller fritids. Vid anställning krävs utdrag ur Rikspolisens belastningsregister för arbete inom skola/barnomsorg.

För att göra ett bra arbete hos oss krävs det att du har god samarbetsförmåga och är stresstålig, har förmåga att skapa relationer med såväl barn som vuxna. Du är engagerad, initiativrik, flexibel och inspireras av att arbeta i en skolmiljö. För dig är det naturligt att se möjligheter och lösningar före hinder.

Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan
Välkommen med din ansökan, intervjuer sker löpande.

Kontaktpersoner:
Kristina Mikler, biträdande rektor
kristina.mikler-urbas@tyreso.se

Tina Bennet, rektor
tina.bennet@tyreso.se

Fackliga representanter nås via kommunens växel, tel. 08-578 291 00.

Tyresö kommun är nära. Nära storstad, natur, skärgård och medborgarna. Endast 20 minuter från Gullmarsplan finns denna arbetsplats som präglas av ett stort engagemang och samarbetsvilja. Du som uppskattar att göra skillnad i människors vardag har stora möjligheter att trivas här.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare och elever kan växa och lyckas. Eleverna i våra skolor når höga resultat över tid och trivs i sin skola.

Genom central och lokala satsningar och små rektorsenheter skapar vi likvärdighet och goda förutsättningar för ett nära ledarskap och ett brett kollegialt lärande. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Extrajobb, Vikariat
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag 4 okt (16 dagar kvar)