Textilslöjdslärare

Textilslöjdslärare

Bergfotens skola söker textilslöjdslärare
Vi söker dig som brinner för ditt yrke och som tillsammans med oss övriga strävar efter att bibehålla en trygg skola där våra elever kan starta sin läranderesa i en miljö som inbjuder till kreativitet och nyfikenhet. På Bergfotens skola omgärdas du av kompetenta kollegor som har en positiv inställning till både sitt yrke men även till att utveckla vår verksamhet för att ständigt ge våra elever de bästa förutsättningarna för lärande.

Om tjänsten
Tjänsten innebär planera, utföra och utvärdera lektioner i enlighet med läroplanen och du handleder elever i deras slöjdprocess. Du ansvarar även för inköp, material och salsunderhåll. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50 % med tillträde 12 augusti 2019. Månadslön.

Vem är du?
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i textilslöjd. Du har god pedagogisk förmåga och är skicklig i att motivera och entusiasmera dina elever. Naturligtvis så har du ett positivt förhållningssätt och möter elever, vårdnadshavare och kollegor med kompetens och värme. Du är väl förtrogen med läroplanen samt arbetar aktivt utifrån denna. Du uttrycker dig väl i tal och skrift

Precis som dina blivande kollegor så tycker du att ditt arbete är roligt, utmanande och spännande. Du har höga förväntningar på dina elever samt ett starkt engagemang. Du arbetar för ett inkluderande förhållningssätt och främjar elevers delaktighet i sitt lärande. Du är driven i att utveckla undervisningen tillsammans med dina kollegor. Vi lägger vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
Hos oss erbjuds du ett stimulerande arbete tillsammans med engagerade elever, föräldrar och pedagoger. Vi strävar efter att varje medarbetare ska ha en god balans mellan arbete och fritid. Som anställd inom Tyresö kommun erbjuds du subventionerad friskvård.

Ansökan
Välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 24 mars 2019. Intervjuer sker löpande.

Kontaktperson:
Tina Bennet, rektor, tina.bennet@tyreso.se

Fackliga representanter nås via kommunens växel, tel. 08-578 291 00

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare och elever kan växa och lyckas. Eleverna i våra skolor når höga resultat över tid och trivs i sin skola.

Genom centrala och lokala satsningar och små rektorsenheter skapar vi likvärdighet och goda förutsättningar för ett nära ledarskap och ett brett kollegialt lärande. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Tyresö kommun
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag 24 mars (5 dagar kvar)