Studiehandledare på oromo

Studiehandledare på oromo

Vad vi gör och vill
Mångfaldsenheten har idag ett 50-tal anställda och erbjuder modersmålsundervisning och studiehandledning i över 25 olika språk inom hela kommunen, även i de fristående verksamheterna. Vi har en kultur där alla på enheten samarbetar och tar gemensamt ansvar för att säkerställa kvaliteten i vårt arbete. Organisationen präglas av kollegialt lärande, där erfarenheter och kunskaper sprids och utvecklas kontinuerligt. Nu söker vi studiehandledare på oromo, ca 15%.

Om tjänsten
Du kommer att ge studiehandledning på oromo till elever i behov av språkstöd. Du planerar och genomför studiehandledningen i nära samarbete med elevens mentor eller ämneslärare.

Vem är du?
Vi söker dig som har dokumenterad pedagogisk utbildning och kan studiehandleda på oromo. Du har dokumenterade kunskaper i svenska språket (minst SVA 3) och kan obehindrat kommunicera i tal och skrift. Kunskaper om det svenska samhället är nödvändigt samt kunskaper i våra styrdokument. Grundläggande datakunskaper krävs.

För att lyckas i rollen behöver du värdesätta ett nära samarbete med kollegor och känna dig trygg i att arbeta självständigt. Du har lätt för att skapa förtroende, vara lyhörd, vågar tänka i nya banor och har en drivkraft som gör att du får saker gjorda på ett effektivt men genomtänkt sätt.

Välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 23 april 2021. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Enhetschef: Svajune Cernikiene, tel. 08-578 290 90, Svajune.Cernikiene@tyreso.se

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Barn- och utbildningsförvaltningen

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ansvarar för hela utbildningskedjan - från förskola till vuxenutbildning. Vi ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas. Gemensamt för alla våra verksamheter är helhetstänk, likvärdighet och ett nära pedagogiskt ledarskap. Tillsammans skapar vi en utbildning för var och en.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tyreso.se
Sista ansökningsdag 23 apr 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyresö kommun är en arbetsgivare med cirka 3000 anställda som arbetar inom fler än 200 olika yrken inom 19 olika verksamhetsområden.

Vi befinner oss i en expansiv fas där dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 fram till år 2030. Att växa så starkt som vi gör i kommunen ställer stora krav på oss och dig - oavsett yrkesroll - men det ger oss också goda förutsättningar att tillsammans få utvecklas på alla plan.