Stödassistent

Stödassistent

Om tjänsten
Till Kanelgränd 22 söker vi en stödassistent. Dina arbetsuppgifter är att skapa struktur i andra personers liv genom att ge stöd och service i- och utanför hemmet. Det kan bland annat vara hjälp och stöd med planering, aktiviteter, skötsel av hem, matlagning, inköp, personlig hygien eller kontakt med hälso- och sjukvården, myndigheter och gode män. I ditt arbete kommer du att ge stöd och service till 3 personer i gruppboendet och till 4 personer i närliggande servicelägenheter. Arbetet är varierande då du ger stöd till personer med olika behov.

Vem är du?
För att arbeta hos oss ska du ha utbildning för stödassistent (vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller annan likvärdig utbildning). Du bör också ha en god förmåga att uttrycka dig i svenska språket både i tal och skrift samt ha datorvana för att kunna sköta dokumentation och egen lönerapportering.

Vi söker dig som är flexibel och kan arbeta utifrån andra männsikors behov och önskemål utan att blanda ihop det med dina egna. Du har också en god samarbetsförmåga och kan både följa givna instruktioner och hantera oförutsägbara situationer.

Om tjänsten
Tillsvidareanställning. Heltid. 6 månaders provanställning kan komma att tillämpas.
Dag, kväll och helg.

Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är 31 oktober.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta gärna:
Enhetschef Per Thomsen, tel. 08-5782 7582, Bollmora gårdsväg 12, Tyresö.
Fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel, tel. 08-5782 9100.
Tyresö kommun är nära. Nära storstad, natur, skärgård och medborgarna. Endast 20 minuter från Gullmarsplan finns denna arbetsplats som präglas av ett stort engagemang och samarbetsvilja. Du som uppskattar att göra skillnad i människors vardag har stora möjligheter att trivas här.

Socialförvaltningens uppdrag är att på olika sätt hjälpa Tyresöbor som är i behov av extra stöd. Våra uppgifter omfattar omsorg om äldre människor och människor med psykiska eller fysiska funktionsnedsättningar.

I ansvarsområdet ingår också den kommunala hälso- och sjukvården, barn- och ungdomsvården samt missbruksvården. Familjerätt, ekonomiskt bistånd till familjer och enskilda samt familjerådgivning hör också till förvaltningens uppgifter. Som anställd hos oss gör du en viktig insats för samhället - och dina medmänniskor.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag 19 nov (3 dagar kvar)