Stödassistent

Stödassistent

Om tjänsten
Till LSS-boende på Bollmoravägen söker vi dig som vill skapa struktur i en annan persons liv genom att ge stöd och service i och utanför hemmet. Det kan bland annat vara hjälp och stöd med planering, aktiviteter, skötsel av hem, matlagning, inköp, personlig hygien eller kontakt med hälso- och sjukvården, myndigheter och gode män. På boendet ger vi stöd och service till sju personer i närliggande servicelägenheter.

Tjänsten är ett vikariat fr.o.m. 17 september 2018 t.o.m. 30 juni 2019.
Heltid. Dag, kväll, jour, helg.
Månadslön enligt överenskommelse.

Vem är du?
Du ska ha två års erfarenhet av att arbeta i LSS-verksamhet och ha en god förmåga att uttrycka dig i svenska språket både i tal och skrift samt ha datorvana för att kunna sköta dokumentation, skriva genomförandeplan och egen lönerapportering. Det är även önskvärt om du har utbildning som stödassistent (vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller annan likvärdig utbildning).

Vi söker dig som är flexibel och kan arbeta utifrån andra männsikors behov och önskemål utan att blanda ihop det med dina egna. Du har också en god samarbetsförmåga och kan både följa givna instruktioner och hantera oförutsägbara situationer.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan, dock senast 31 augusti 2018.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Kontaktpersoner:
Enhetschef Per Thomsen, tel. 08-578 275 82, Bollmora gårdsväg 12, Tyresö.

Fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel, tel. 08-578 291 00.

Tyresö kommun är nära. Nära storstad, natur, skärgård och medborgarna. Endast 20 minuter från Gullmarsplan finns denna arbetsplats som präglas av ett stort engagemang och samarbetsvilja. Du som uppskattar att göra skillnad i människors vardag har stora möjligheter att trivas här.

Socialförvaltningens uppdrag är att på olika sätt hjälpa Tyresöbor som är i behov av extra stöd. Våra uppgifter omfattar omsorg om äldre människor och människor med psykiska eller fysiska funktionsnedsättningar.

I ansvarsområdet ingår också den kommunala hälso- och sjukvården, barn- och ungdomsvården samt missbruksvården. Familjerätt, ekonomiskt bistånd till familjer och enskilda samt familjerådgivning hör också till förvaltningens uppgifter. Som anställd hos oss gör du en viktig insats för samhället - och dina medmänniskor.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Rekrytering hanteras av Tyresö kommun
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag 31 aug (12 dagar kvar)