Språklärare i engelska och tyska

Språklärare i engelska och tyska

Tyresö skola söker språklärare i engelska och tyska
Tyresö skola har idag skickliga och engagerade medarbetare och studiemotiverade elever, tillsammans samarbetar vi för att erbjuda våra elever Sveriges bästa utbildning. Tyresö skola är en F-9-skola med högt söktryck och drygt 700 elever. Skolan har höga resultat både vad det gäller meritvärde och brukarundersökningar. Skolan ligger fint med Tyresta nationalpark och Alby friluftsområde på promenadavstånd. Vår vision är: "Tyresö skola - på vetenskaplig grund, idag för framtiden". Mer information om skolan finns på vår hemsida.

Om tjänsten
Tyresö skola har ett behov av en språklärare i engelska och tyska. Du kommer att undervisa i åk 6-9 i tyska och åk 9 i engelska och ingå i ett arbetslag för åk 9. Tjänsten är en tillsvidareanställning med en omfattning av 100 %.

Vem är du?
  • Du är utbildad språklärare i engelska och tyska med lärarlegitimation.
  • Du vinnlägger dig att arbeta för att bygga goda relationer och är trygg i din yrkesroll.
  • Du är väl bekant med skolan styrdokument och ser alltid till elevernas behov.
  • Du är flexibel i din läggning och har lätt för att prioritera tillsammans med arbetslaget för våra elevers bästa.
Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 1 september 2019. Intervjuer kan komma att ske löpande.

Kontaktpersoner:
Tf. rektor Joakim Graffner tel: 08-578 297 91
Bitr. rektor Malin Lossman tel: 08-578 297 78

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationer finner du här.

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare och elever kan växa och lyckas. Eleverna i våra skolor når höga resultat över tid och trivs i sin skola.

Genom centrala och lokala satsningar och små rektorsenheter skapar vi likvärdighet och goda förutsättningar för ett nära ledarskap och ett brett kollegialt lärande. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Tyresö kommun
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyresö kommun är en arbetsgivare med cirka 3000 anställda som arbetar inom fler än 200 olika yrken inom 19 olika verksamhetsområden.

Vi befinner oss i en expansiv fas där dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 fram till år 2030. Att växa så starkt som vi gör i kommunen ställer stora krav på oss och dig - oavsett yrkesroll - men det ger oss också goda förutsättningar att tillsammans få utvecklas på alla plan.