Speciallärare/pedagog eller förskollärare till grundsärskola inriktning träningsskola

Speciallärare/pedagog eller förskollärare till grundsärskola inriktning träningsskola

Stimmets skola söker dig som vågar prova nytt!
Vår skola speglar samhället, vilket vi ser som en motor i vår verksamhet och vi ser olikheter som en styrka. Våra ledord är att alla elever ska få lyckas, oavsett styrkor eller svårigheter, i den lärmiljö som passar dem bäst. Skolans värdeord är gemenskap, glädje och mångfald. I Stimmets skola ingår förskoleklass, grundskola årskurs 1-6, fritidshem och grundsärskola. Grundsärskolan består av träningsskola årskurs 1-6, grundsärskola och träningsskola årskurs 1-6, 4-6 samt en TBA-klass (tillämpad beteendeanalys). Vi söker nu en lärare till grundsärskolan inriktning träningsskola.

Om tjänsten
Du ska ansvara för och planera undervisningen i grundsärskolan inriktning träningsskolan tillsammans med de två övriga lärarna i klassen. Ni kommer att jobba som ett team tillsammans med elevassistenterna. Du ska kunna undervisa elever i grupp men också växla förhållningssätt och jobba enskilt med eleverna.

I Stimmets skola arbetar vi i team och hos oss har all personal ett gemensamt ansvar för eleven. I vår skola deltar du och tar en aktiv roll i teamarbetet, samt är med och utvecklar verksamheten tillsammans med övriga pedagoger - vi satsar på kollegialt lärande. Du ansvarar, tillsammans med teamet, för kontakten med vårdnadshavare och övriga externa kontakter.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst, heltid med tillträde den 12 augusti eller enligt överenskommelse.

Vem är du?
Vi söker dig som är legitimerad specialpedagog, speciallärare mot utvecklingsstörning eller förskollärare. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i grundsärskolan. Som person är du lugn, stresstålig och har stort tålamod. Du ska ha lätt för att samarbeta med både kollegor och vårdnadshavare.

Välkommen med din ansökan
Är du den som delar våra ledord och vågar prova nytt, sök då tjänst hos oss i Stimmets skola!
Sista ansökningsdag är den 28 juni 2019. Intervjuer kan komma att ske löpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Nyström, biträdande rektor för särskolan, tel. 08-578 290 32.

Fackliga representanter nås via kommunens växel, tel. 08-578 291 00.

Läs gärna mer om Stimmets skola på vår hemsida.

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare och elever kan växa och lyckas. Eleverna i våra skolor når höga resultat över tid och trivs i sin skola.

Genom centrala och lokala satsningar och små rektorsenheter skapar vi likvärdighet och goda förutsättningar för ett nära ledarskap och ett brett kollegialt lärande. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare, Specialpedagog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag 28 juni 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyresö kommun är en arbetsgivare med cirka 3000 anställda som arbetar inom fler än 200 olika yrken inom 19 olika verksamhetsområden.

Vi befinner oss i en expansiv fas där dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 fram till år 2030. Att växa så starkt som vi gör i kommunen ställer stora krav på oss och dig - oavsett yrkesroll - men det ger oss också goda förutsättningar att tillsammans få utvecklas på alla plan.