Sommarvikarier till hemtjänsten i Tyresö kommun

Sommarvikarier till hemtjänsten i Tyresö kommun

Vill du jobba inom hemtjänsten i härliga Tyresö kommun i sommar? Nu rekryterar vi!
Om tjänsten
Vi söker ett antal sommarvikarier till hemtjänsten i Tyresö kommun. Inom hemtjänsten jobbar vi i den enskildes hem och utför de insatser som är beviljade enligt biståndsbeslut. Din roll som undersköterska/vårdbiträde i Tyresö kommun innebär att du ansvarar för att våra kunder få all den vård och omsorg de är beviljade för och gör deras vardag tygg och meningsfull. Vår värdegrund bygger på respekten för människors självbestämmande, integritet samt lika värde. Arbetet präglas av stor ansvarskänsla och lämnar inget åt slumpen.

Den kommunala hemtjänsten omfattar hela Tyresö kommun och är därför indelad i tre geografiska områden. Som sommarvikarie hos oss får du jobba i ett dynamiskt och glatt arbetslag som ser fram emot att träffa dig.

Tjänsterna är semestervikariat och omfattar hel- och deltid samt dag-, kväll- och nattjänstgöring.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller vårdbiträde med erfarenhet av arbete inom hemtjänst. Tjänsten kräver att du har goda kunskaper i svenska tal och skrift.

Vi söker dig som vill arbeta med människor och som trivs i ett serviceyrke. Du har ett respektfullt bemötande mot såväl kunder som kollegor och inser värdet av ett gott samarbete. Som person är du positiv, självständig och flexibel, en arbetsdag inom hemtjänsten är aldrig den ena lik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vill du jobba som sommarvikarie i sommar?
Då är du varmt välkommen med din ansökan senast den 6 juli 2018. Intervjuerna görs löpande, du är välkommen att skicka in din ansökan redan idag.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Marja-leena Revholm på e-post: marja-leena.revholm@tyreso.se.

Fackliga kontaktpersoner når du via kommunens växel, 08-578 291 00.

Tyresö kommun är nära. Nära storstad, natur, skärgård och medborgarna. Endast 20 minuter från Gullmarsplan finns denna arbetsplats som präglas av ett stort engagemang och samarbetsvilja. Du som uppskattar att göra skillnad i människors vardag har stora möjligheter att trivas här.

Socialförvaltningens uppdrag är att på olika sätt hjälpa Tyresöbor som är i behov av extra stöd. Våra uppgifter omfattar omsorg om äldre människor och människor med psykiska eller fysiska funktionsnedsättningar.

I ansvarsområdet ingår också den kommunala hälso- och sjukvården, barn- och ungdomsvården samt missbruksvården. Familjerätt, ekonomiskt bistånd till familjer och enskilda samt familjerådgivning hör också till förvaltningens uppgifter. Som anställd hos oss gör du en viktig insats för samhället - och dina medmänniskor.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av Tyresö kommun
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag 6 juli (13 dagar kvar)