Slöjdlärare åk 3-6

Slöjdlärare åk 3-6

Vad vi gör och vill
På Bergfotens skola omgärdas du av kompetenta kollegor som har en positiv inställning till både sitt yrke men även till att utveckla vår verksamhet för att ständigt ge våra elever de bästa förutsättningarna för lärande.

Om tjänsten
Vi söker dig som brinner för att undervisa i ämnet trä och metallslöjd och som tillsammans med oss övriga strävar efter att bibehålla en trygg skola där våra elever kan starta sin läranderesa i en miljö som inbjuder till kreativitet och nyfikenhet.

Inget mentorskap i tjänsten.

Tillsvidaretjänst på 50-100% beroende på ämneskompetens.

Du som anställd i Tyresö kommun får ta del av subventionerad friskvård och pedagogisk lunch.

Vem är du?
Du är legitimerad lärare med behörighet i trä och metallslöjd och brinner för ditt yrke och som ser till att eleverna lyckas. Du har god pedagogisk förmåga och är skicklig i att motivera och entusiasmera dina elever. Naturligtvis så har du ett positivt förhållningssätt och möter elever, vårdnadshavare och kollegor med kompetens och värme.

Precis som dina blivande kollegor så tycker du att ditt arbete är roligt, utmanande och spännande. Du har höga förväntningar på dina elever samt ett starkt engagemang. Du arbetar för ett inkluderande förhållningssätt och främjar elevers delaktighet i sitt lärande. Du är driven i att utveckla undervisningen tillsammans med dina kollegor.

Du är bra på att skapa relationer och ser till elevernas bästa. Du är väl förtrogen med läroplanen samt arbetar aktivt utifrån denna.

Är du nyexaminerad lärare kommer du att erbjudas en mentor som ska ge dig den introduktion som du kan behöva under ditt första år.

Vi lägger vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 15 oktober 2022. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Skolchef grundskola, Tina Bennet, tina.bennet@tyreso.se och 08-578 270 25

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här: www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Läs mer om hur det är att jobba hos oss: https://www.tyreso.se/jobba-hos-oss.html

Barn- och utbildningsförvaltningen

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ansvarar för hela utbildningskedjan - från förskola till vuxenutbildning. Vi ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas. Gemensamt för alla våra verksamheter är helhetstänk, likvärdighet och ett nära pedagogiskt ledarskap. Tillsammans skapar vi en utbildning för var och en.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://tyreso.varbi.com
Sista ansökningsdag 21 okt 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyresö kommun är en arbetsgivare med cirka 3000 anställda som arbetar inom fler än 200 olika yrken inom 19 olika verksamhetsområden.

Vi befinner oss i en expansiv fas där dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 fram till år 2030. Att växa så starkt som vi gör i kommunen ställer stora krav på oss och dig - oavsett yrkesroll - men det ger oss också goda förutsättningar att tillsammans få utvecklas på alla plan.