Skoladministratör Kumla skola

Skoladministratör Kumla skola

Vad vi gör och vill
Kumla skola är en F-9-skola där ca 750 elever och 90 vuxna arbetar tillsammans. Skolan ligger i ett lugnt område där trivseln hos både elever och personal är hög! Vi har en hög ambitionsnivå och det är viktigt för oss att eleverna utvecklas så långt de kan och att tiden de är på Kumla skola blir ett positivt minne för livet. Våra klasser årskurs F-9 består av 23-28 elever vi har sedan flera år tillbaka en mobilfri skoldag för elever i alla årskurser.

Hos oss på Kumla får du kollegor som delar sin kompetens med dig. Ledarskapet är kommunikativt och tillitsfullt. Med glädje och professionellt engagemang samarbetar vi för goda relationer, möjligheter och utvecklande lärmiljöer för barn och elever och för dig som medarbetare.

Kumla skola står inför en spännande renoveringsperiod som kommer ske i etapper.

Om tjänsten
Skoladministratören jobbar generellt som spindeln i nätet i en skolorganisation men arbetet ser väldigt olika ut från skola till skola. Vi på Kumla söker en skoladministratör med bred kompetens inom administration, service och kommunikation. I rollen som skoladministratör arbetar du nära skolledningen men också nära lärare och elever för att skapa de bästa förutsättningarna för skolans verksamhet. Du är ansvarig för vikarieanskaffning åk F-6.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med omfattningen 100 %. Önskat tillträde är 3 oktober 2022 eller enligt överenskommelse.

Vem är du?
Att ha rollen som skoladministratör på en skola innebär ett stort ansvar, du har en central roll på skolan och kommer vara ett av skolans ansikten utåt.
  • Du behöver vara stresstålig då tempot stundtals kan vara högt.
  • Du ska kunna prioritera och ta egna initiativ för att utveckla verksamheten.
  • Du ska vara strukturerad, organiserad, serviceinriktad och alltid sätta verksamheten i fokus.
  • Du ska kunna formulera dig korrekt i tal och skrift.
  • Du arbetar nära skolans administrativa chef.
  • Du behöver ha minst gymnasieutbildning, god erfarenhet inom administration samt IT-vana.
  • Du måste ha mycket god svenska i tal och skrift.
  • Du behöver tycka om att ha olika slags uppgifter och att skapa goda relationer.
  • Arbetet kräver att du är flexibel, strukturerad, självständig, noggrann samt stresstålig.
Välkommen med din ansökan
Låter det här som tjänsten för dig? Då är du välkommen med din ansökan senast 31 juli 2022. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Kontaktpersoner:
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta någon av oss:
Rektor Anna Strandell, tel. 08-578 271 01, anna.strandell@tyreso.se
Administrativ chef Eva Zetterlund, 08-578 271 00, e-post: eva.zetterlund@tyreso.se

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här: www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Barn- och utbildningsförvaltningen

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ansvarar för hela utbildningskedjan - från förskola till vuxenutbildning. Vi ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas. Gemensamt för alla våra verksamheter är helhetstänk, likvärdighet och ett nära pedagogiskt ledarskap. Tillsammans skapar vi en utbildning för var och en.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tyreso.se
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyresö kommun är en arbetsgivare med cirka 3000 anställda som arbetar inom fler än 200 olika yrken inom 19 olika verksamhetsområden.

Vi befinner oss i en expansiv fas där dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 fram till år 2030. Att växa så starkt som vi gör i kommunen ställer stora krav på oss och dig - oavsett yrkesroll - men det ger oss också goda förutsättningar att tillsammans få utvecklas på alla plan.