Sjuksköterskevikarier till Tyresö kommun

Sjuksköterskevikarier till Tyresö kommun

Till Björkbackens vård- och omsorgsboende söker vi sjuksköterskevikarier med ett genuint intresse för äldreomsorg och utveckling!
Vad vi gör och vill
Björkbackens vård- och omsorgsboende ligger centralt beläget i Tyresö med två minuters gångavstånd från Tyresö centrum och från busskommunikation till Stockholms innerstad. Bussen från Gullmarsplan tar endast 20 minuter.

År 2020 kommer våra 93 boende flytta till ett nybyggt boende i centrum. Denna verksamhet kommer du få vara med och bygga upp. Björkbackens omsorgsboende har en fantastisk rolig och spännande resa att se fram emot, de närmaste åren kommer präglas av nytänk och framtid. Är du en av de sjuksköterskor som vill vara med på denna resa?

Om tjänsten
Vi söker sjuksköterskor till Björkbackens vård- och omsorgsboende samt till vår LSS-verksamhet för timanställning vid behov. Som vikarierande sjuksköterska ansvarar du tillsammans med dina kollegor för enhetens hälso- och sjukvårdsinsatser. Vi jobbar i tvärprofessionella team, där vi alltid har de boende i fokus. I ditt uppdrag förutsätts att du är trygg och flexibel. Du är van att arbeta självständigt och kunna leda och fördela omvårdnadsarbetet. Dokumentationen sker enligt gällande regler och rutiner. Vi använder oss av patientjournalsystemet Treserva.

Tjänsten som timvikarie är tidsbegränsad med omfattning efter behov. Arbetstider kan variera mellan dag och helg. Timlön enligt överenskommelse.

Vem trivs hos oss?
Känner du dig trygg i din profession som sjuksköterska, trivs i en roll där du ständigt utvecklas och lär tillsammans med dina kollegor? Då tror vi att du kommer att trivas hos oss.

Vi är ett glatt och kompetent gäng, där vår erfarenhetsbredd är vår styrka. Vi tycker om att dela med oss av vår kunskap.

Vem är du?
Vi tror att du som vi, tycker om att arbeta med äldre och ser det som ett lärorikt och meningsfullt arbete. Du är legitimerad sjuksköterska och har några års yrkeserfarenhet inom yrket. Har du erfarenhet av arbete inom äldreomsorg är det meriterade.

Välkommen med din ansökan
Låter detta intressant är du varmt välkommen med din ansökan senast den 31 mars 2018. Intervjuer kan komma att ske löpande.

Har du några frågor? Kontakta enhetschef, Marie Pilhjerta på 08-578 280 35 eller marie.pilhjerta@tyreso.se

Fackliga kontaktpersoner når du via kommunens växel, 08-578 291 00.

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Mer info
Område Tyresö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Deltid
Rekrytering hanteras av Tyresö kommun
Hemsida http://www.tyreso.se/
Sista ansökningsdag 31 mars (10 dagar kvar)